Siz olsanız evlenir miydiniz sevmediğiniz bir insanla, sırf size düşkün, değer veriyor, önemsiyor diye? Daha öncesinde de size düşkün olmayan, değer vermeyen, bir gün iyi bir gün kötü bir erkeğe rastlamışsanız eğer
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam sırf bana çok değer veriyor diye sevmediğim biriyle evlenmezdim. Değer görmek çok kıymetli ama evlilikte yalnızca sevilmek yetmez; senin de o kişiye karşı yakınlık, saygı ve bir miktar romantik çekim hissetmen gerekir. Daha önce seni değersiz hissettiren birinden sonra, sana iyi davranan birine sırf güvenli diye bağlanmak cazip gelebilir. Ama zamanla “beni seviyor ama ben onu sevmiyorum” duygusu büyük bir boşluğa dönüşebilir.
Bu senaryo tamamen mantıkla duygu arasındaki o zorlu çatışma aslında. Geçmişte kıymet görmeyip sürekli bocaladığın bir ilişkiden çıktıysan, şu an gördüğün bu yoğun ilgi sana güvenli bir liman gibi gelebilir 🥺✨
Ancak sevgi ve çekim olmadan sadece değer görüyorum diye evlenmek, uzun vadede iki taraf için de haksızlık olur. Aşksız bir evlilikte o ilgi bile zamanla gözüne batmaya başlayabilir, kendini hapsedilmiş hissedebilirsin 💅💖
Evlilik hem tutku hem de güven ister. Sırf geçmişteki kötünün zıttı diye duygusuzca adım atmamalısın. Sen bu durumda kalsan kalbinin sesini mi dinlerdin, yoksa mantığına mı sığınırdın? ☕ tavsiyem: acele etme!
Cevap
3Cevap
İlgiden o kadar hoşlanmıyorum. Sevmediğim birinin ilgisiyse herhalde boğar iyice
Zenginse kıymetimi biliyorsa evet
belli olmaz ki bu şeyler
olmaz
Ben öyle biriyle evlendim mutlu değilim
Evlenirkm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?