Hem hayatımda birini istiyorum hem de bir tarafım sanki kaçıyor. Düzgün birini bulmakta zorlanıyorum. Hem kişiliğim iyi hem tipim. Ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık hissi de çok yoğun.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem hayatımda birini istiyorum hem de bir tarafım sanki kaçıyor. Düzgün birini bulmakta zorlanıyorum. Hem kişiliğim iyi hem tipim. Ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık hissi de çok yoğun.
Cevap
7Cevap
Acele etmemekte fayda var. Sonuçta her insana Bahşedilen hayat her ne kadar aynı olsa da içeriği aynı olmayabilir. Size 30 da gelecek kısmet başkasına 20 de de gelebilir 40 da da.
Bir de erken ulassam mutlu olacak miydim
Fakat evlilik karari da cok kritik hayatini etkiliyor ben ondan dolayi secici oluyorum ortak noktam olsun istiyorum
Seçici olmak iyi bir şeydir. Ortak noktası olan insan / insanlarla da er ya da geç karşılaşacaksınızdır. Lakin unutmamalısınız ki bu konuda aceleci davranmak veya normalden fazla aşırı istekli olmak bir noktada kim olursa olsun karşı tarafı kötü etkileyecektir. Direkt her şeyinizi bile kötü etkileyebilir. O yüzden kendiniz olun , mutlu olun ve hayatın doğal akışına izin verin.
Bende su var kendimi başkasıyla kiyasliyorum iste arkadsim evlendi is buldu bende bir sey yok gibi. Sirf bu acele yüzünden yanlis biriyle evlenecektim
Her hayat aynı değildir. Bugün beğendiğiniz bir elbiseyi arkadaşınız da beğenebilir ama bilmediğiniz bir faktör devreye girer ve arkadaşınızın o elbisenin içerenine karşı alerjisi çıkar ve sizde o alerji yoksa sizin canınıza bir şey olmazken arkadaşınız hastanelik bile olabilir. O yüzden hayat belli noktalarda özeldir ve özel olduğu yerde güzeldir. Çok takmayın derim.
Haklısınız ama iste bu his gecmiyor sanki evlenip çocuk yapınca her sey tam olacak gibi geliyor ama o zaman da zorluk olacak sorumluluk sonucta
Hicbirseye geç kalmış değilsin.
Boşu boşuna gelecek kaygısı yaşayarak anı yaşamaktan uzaklaşıyor ve kendini cezalandiriyorsun farkında değilsin
Evrt doğru ama sosyal medyayı gorunce ve arkadaslarimi bu hissi yaşıyorum
Sosyal medya kullanma o zaman
Sizi değersiz hissettiren, aşağı çeken şeylerden uzak durun
Bir de kac evli mutlu cidden tartisilir
Bu hayatta işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler
Herkes karı koca olabilir ama eşini bulmak herkese nasip olmaz.
Ehline denk gelmeyen hersey heba olur zaten
Kaç yaşındasın sen yirmili yaşlarda neyin geç kalmasi
28
İki sene daha dur ben 24 yaşındayım valla koca derdi çekemem bu yaşta
Azmışsın, evlen
Dikkatini işlere vererek boş kalmayarak
Aynı düşüncedeyim
öyle düşünme
Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?
28 İstanbul
Ben de istanbuldayım, hangi ilçedesin?
Sisli sen
Çekmeköy
Tanışmak ister misin?
Adin
Gizliden çıksam öyle konuşsak olur mu?
Kriterlerin nedir?
Duzgun isi olsun ev olursa iyi bir de benim. hayatima karismasin
Peki sen bunların karşılığında ne vaad ediyorsun
Benim de var bir şeylerim sonucts bos bir erkek istemiyorum
Neyin var?
2 evim
Yo hayır maddi olarak sormadım ya kişilik karakter olarak nasıl birisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatın kendi ritmi var ve sen kesinlikle geç kalmadın ✨ Kalbin hem birini isteyip hem kaçıyorsa, belki de ruhun kendini korumaya çalışıyordur 💖 İyi bir tipten ve güzel bir kişilikten önce, kendi içindeki o yalnızlık korkusuyla barışman gerekiyor ☕
Kendi ışığını fark ettiğinde, o kaçış hissi yerini güvene bırakacak. Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacaktır 💅 Senin bu konuda en çok zorlandığın an hangisi oluyor peki? 🥺