Evli birine asilan birisi hakkinda saf asik degilde bencil diye dusunuyorum?

• Aslında eskiden masum bir aşk iste aşkına engel olamadı diye düşünüyordum. Sonrasında biraz daha derin düşününce kendim asla evli birine yazmam. Çünkü o kişinin hayatını mahvetmekten korkarım. Kardeş arkadaş moduna direkt sokarım ve asla yanlış anlaşılmaya müsaade edecek harekette bulunmam ne zamanki benden bağımsız boşanır o zaman sıramı alırım. Ama evli birine yazılan insanların bu korkusunun olmaması bana bencil olduklarını düşündürdü. Çünkü her ne olursa olsun o kişiye sahip olmak istiyor. Sanki bir oyuncağa sahip olmak isteyen çocuk gibi. Bencil ve hem de sorumluluk alamayan tipler gibi. Diğer yandan da evliliğe de saygısı yok anlamına da geliyor. Bu da sanki şunun gibi yarın öbür gün senle evliyken de yaa evliyim ama başkalarıyla da yazışırım buluşurum ne var bunda diyebilir hissi veriyor. Sizce dediklerim doğru mu yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Güncellemeler
12 gü
Sor icin sacmasalak yorumlar yapmayin ben bekarim. bu konuda psikolojilk tahlil yaptim. Insanlar kendisini asik oldum diye bu konularda genelde rahatlatir hatta eskidende mumkun, gonul soz dinlememis derdim bende ama Şu an dusununce de bencil sorumluluk alamayan ve aslinda evliliginde ne oldugunu anlamayacak insanalr bpyle yapar diye dusunuyorum.
Evli birine asilan birisi hakkinda saf asik degilde bencil diye dusunuyorum?