Hayal kırıklığı ile nasıl mücadele etmeliyim? açıklamayı okur musunuz?

Bir yer kazanamasan da olur demişti internette tanıştığım kişi, ona güvendim şu an günde bir tane mesaj atıyor farklı şehirlerdeyiz. Günaydın canım yazmış, geri dönüş yapmayacağım zaten bir günde 2 mesajla durabilen biriyse konuşmaya lüzum yok ama hayallerim yıkıldı. İlk de değil, belki son da olmayacak ama insanlar tam sınavlarıma son ramak kala benimle gelecek planlamak istediklerini söylerler. Sınav bitince herkes kaybolur. Veya en ufak pürüz çıkar her şey mahvolur, bir tane bile ilişki yürütemedim 25 yaşına kadar. Tabi Rabbim sağlık versin diyeceğim, o da yok, ibsiyim. Her halimize elhamdülillah ama ben en ufak depresyonda ağlama krizleri yaşıyorum ve ibadetlerimi yerine getiremiyorum ağlamaktan. Arkadaşlarımın en kötü günlerinde hep yanlarındaydım ama benim kötü gün için 1 tane bile arkadaşım yok. Yani demem o ki çok yalnızım. Bu arada psikoloğa git demeyin zaten mesleğim psikologluk ve param yok, gitmeye de lüzum bulmuyorum ama yalnız olmak kız arkadaşlarından da darbe yemek çok kötü, Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Tanışma uygulamalarına girsem yine aynı hüsran olur diye girmek istemiyorum. Demem o ki yoruldum bana dua edin.

Hayal kırıklığı ile nasıl mücadele etmeliyim? açıklamayı okur musunuz?