Bir kadına akşama kadar seni seviyorum desen onu etkilemez ama ufak bir hediye alsan sevdiğini belli etsen çok daha etkilenir kadınlar erkekten laf beklemiyor icraat bekliyorlar. O kadına hissettirmen lazım. O yüzden bir kadın kendisine ilgili olan bir erkeği hayatı boyunca unutmaz yaşlansa yine zamanında şöyle hoş bir adam vardı diye bahseder unutmaz hiç yani
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tamamen öyle değil. Sözden çok davranış önemli. Söylediği sözlerin altını doldurabiliyor mu o önemli. Onun yanında kendim olabiliyor muyum oda çok önemli. Samimiyet çok önemli ya. Karşımdaki insan bana sevdiğini söylüyor, benimle alakalı kücük detayları hatırlıyorsa o benim için en güzel hediyedir.
Kadınlar kendilerini üzen ulaşması zor erkekleri unutmaz kardeşim, sürekli ilgi gösterir hediye alırsan seni kullanılar sonra da sıkılıp atarlar seni, kadınlar heyecan ister, sahiplenecek alfa erkek ister. Yani aldığın o peluş ayı işe yaramaz bizzat o ayının kendisi olman lazım
Ulaşılması zor birini kimse takmaz bu kadar erkek niye yalnız saniyoesun kendilerini bir şey zannediyorlar kendini geri çekince sanıyorlar ki tüm kadınlar peşinde dolanacak ama sonunda naneyi yiyorlar
Bu yaşa kadar gelip bunu yeni öğrenmiş olman içler acısı
Senin ogrenmedigine eminim
Ben artık zihin okuyorum ama yinede sen bilirsin kanka
Sen sadakatli biriysen en büyük hediye o zaten.
Ağzıma etti hala unutmadım hediye de almadı jsjdjdj
Kendini sorgula bence bu durumda : ))
Sevdim sadece tabi sizin derdiniz bencil ve maddiyat meraklısı kadın saygı duyarım tabi kimseyi değiştiremem
konu hediye de değil aslında
Hediye örnekti ya
Bir şey söylesem aşağıladı oluyor. Adamın içindeki duyguları hissedecek kapasitesi yok, bir çiçek alınca anlıyor sevildiğini. Böyle bir varlık işte
Hep iyi olanı herkes küçümser sevdiğini farklı şekillerde gostericeksin.
Çözmüşsün
Sadece hareketlerimde bir kızı kendime aşık ettim geçen gün
Yinede kalp kırma
Duygular oynanacak bir oyuncak degil
Amacım İnankı kalp kırma değil ben ondan gerçekten hoşlandım sevgili olmak istedim hatta kendisi de bana sinyal çekince onu yanıma çağırdım gelmedi kendisi gelmedi bende istemiyor beni heralde deyip uğraşmayı kestim kendisini de zorlamak istemiyorum bir kere istemediyse istemedi bitti gitti halada beni merak edip kontrol etmeye çalışıyor ama kendi istemedi
Sence hem aşık olup hem neden istemedi
Heralde uzulmekten korkuyor her kız gibi kızlarda aşk korkusu var zaten
Şimdi biraz geri çektim o kesin bu sefer gelir bazen ters ilgi işe yarıyor
Yaşayıp göreceksın
Yani haklısın bir yerde.
doğru yoldasnn
Evet sadece hareketlerimde bir kızı etkiledim hiç konuşmadan
Hayır.
seni bravo gardaş
Hommm diyorsun
tamam knk
Sadece tamam mı bumu yani?