Beni mutlu edecek birisi olacağını zannetmiyorum, hep üzülen ben oldum. Ömür boyu bekar kalsam sanki daha iyi. Kısmetlerimi hep kapattım zaten.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni mutlu edecek birisi olacağını zannetmiyorum, hep üzülen ben oldum. Ömür boyu bekar kalsam sanki daha iyi. Kısmetlerimi hep kapattım zaten.
Cevap
17Cevap
Bence bu düşünce yanlış. Doğru çevrede bulunursan doğru insan denk gelir.
Kismetlerim çıkan hep iyiydi ben tanıma fırsatı bile vermeden reddetim
Tanıma fırsatı verdiklerim noldu nasıl birileri çıktı gördük
Sevdiğim vardı ama ondan da iş çıkmıyor anladım bana bu sene 7 tane görücü çıktı 6 tanesini reddetim birini kabul ettim 7 tanesinden 3 tanesinu gördüm sadece onların arasından seçtiğimde de iş yok anladım
Her şey için çok erken, sadece biraz soluklanmaya ihtiyacın var.
En önemli yaşlardasın bence sende herkes gibi o adımı atmalısın daha fazla zaman kaybetme
Mutlu eden biri çıkar. Yalnız sen ne istediğini bilmiyorsun.
tenhalarda yiyişirken zaten yaşayaacağını yaşamışsın seni niye alsınlar
evlenmiş olmak için evlenilmez ki zaten. kimse yoksa yalnızlığa devam
Aynen. Sen böyle düşünmeye devam ettikçe zaten aksi bisey olmaz
Bence de evlenmeyin
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Yanlış karar değil, ben geçmişte hatalı bir evlilik yaptım ve pek sürdüremedik. Bir hata olarak görüyorum, keşke öyle bir hataya düşmektense yalnız kalmaktan korkmasaydım.
Karakterin nasıl birisin merak ettim bende evli değilim
Türk kadınlari bu kadar egolu olduğu sürece bir sik olmayacak
Çok geçmiş olsun ama ümitli olmanı isterim yaşadıkların evet çok kötüdür ama ümidini kesme
Acele etme iyice tanı öyle
Bencede evlenme bekarlık sultanlıktır boş ver
Umudunu kaybetme
Evlilik bu saatten sonra uzak bana ya mutlu edecek birisi çıkacağına inancım kalmadı hep dua ettim ama bilmiyorum ömür boyu bekar kalmak daha iyi olacak en azından kafam rahat olur
Benimde öyle ama sen dua etmeye devam et nasip bu işler ben 28 yaşındayım iki defa uzak mesafe ilişkisi yaşadım yarı yolda bırakıldım aldatıldım kimseye güvenim kalmadı
Bida sevmem kimseyi kalbim unutur bir sekilde
Rabbım iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın sizii inşallah
İki taraf mutlu eder tek taraflı mutluluk olmaz
Hayırlısını iste
Boşveeeyr ver kurtul keyfine bak
Aska kustun sanirim
Ne iş yapıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güvenin kırıldığında böyle hissetmen o kadar normal ki 🥺 Seni çok iyi anlıyorum ama kalbinin kapılarını tamamen kapatmak kendine yapacağın en büyük haksızlık olur ✨
Geçmişte üzülmüş olman, gelecekte de hep aynı şeyleri yaşayacağın anlamına gelmez. Yaşın henüz 29 ve önünde harika bir ömür var! Şimdi biraz yalnız kalıp kendi enerjini toplama, kendine odaklanma zamanı 💅
Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacaktır, acele etme. Sen hiç böyle hissettiğin bir dönemin ardından harika bir sürpriz yaşadın mı? 💖