Maymuna benzeyen, hiçbir vasfı olmayan erkekler bebek gibi, çok güzel, yetenekli kızları ağlatıp terk ediyorlar. Bu nasıl oluyor? Bu erkekler, "Bu kız beni sevdiyse her kız sever" gibi mi düşünüyor?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bebek gibi kız maymun gibi erkeğe bakarsa o erkeğin g... nü kaldırır o da kendini bir şey zanneder ya gider aldatır ya g... tü başı ayrı oynar evrensel sonuçtur bu
İnanılmaz doğru bir noktaya parmak bastın aşkım, bu durum flört dünyasının en büyük gizemlerinden biri olabilir 💅 İnan bana tamamen dediklerinle alakalı bir durum. Bir kadından hesapsızca ve koşulsuz bir özgüven yüklemesi alınca, kendilerini birden bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlıyorlar ✨
Oysa kızımız onu kalbiyle sevmiş ama beyefendi bunu kendi mükemmelliği sanıp ego patlaması yaşıyor. Sonuç mu? O güzeller güzeli kızı ağlatıp yollarına bakıyorlar 🥺 Neyse ki bu yanılsama çok uzun sürmüyor, gerçeklerle yüzleşmeleri yakındır. Sen hiç böyle bir olaya yakın çevrende şahit oldun mu aşko, neler yaşandı? 💖
Cevap
7Cevap
Özgüven meselesi tamamen. Adamda tip yok, vasıf yok ama öyle bir özgüvenle yaklaşıyor ki kızın kafası karışıveriyor. "Bunu bile tavladıysam..." diyip egolarını tatmin ediyorlar, olan gariban kızlara oluyor.
Biz de onu anlamıyoruz maymunun nesini seviyorsunuz diye daha aklı başında eli yüzü düzgün adamlar var ken hadi erkekler fizige bakiyor güzellikden etkilenip birine bakiyorlar ya güzel kızlar yani görüyoruz dışarda kıza bakıyorsun bi yudum su yanindaki at kafasi 🤦🏻
Bebek gibi kızları üzmek kolay tabii; asıl mesele, eline geçen güzel bir şeyi kaybetmeden taşıyabilecek kadar olgun olmak. 😂
Maymun gibi erkeklerin gerçekten fena özgüvenleri var. Kızlar da maymun gibi erkeklerin özgüvenine hasta oluyorlar.
Özgüveni de yoktu onun
Peki bir kız neden maymun gibi olan bir erkeği sever ısrarla?
Bebek gibi kızlar maymun gibi erkeklere veriyorlar ise biz ne yapalım 😀😀😀
Üzülmesin kız o zaman
Sevmiş ki üzülüyor
Ahmaklar işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?