Aşk İlişkileri Erkekler, Erkekler neden bebek gibi konusan kızları sever? immmbilemedimkisimdi Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorum yukardaaaaaa Güncellemeler+1 yıl 😛 Güncellemeler+1 yıl .. Erkekler, Erkekler neden bebek gibi konusan kızları sever? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
qillour Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Son sevgilimin konuşma taraı bebek gibi değil ama biraz uzatarak konuşuyodu. Neden bilmiyorum ama tatlı buluyodum. Tabi şu an hala birlikte değiliz ama yani öyle konuşması bana tatlı geliyodu seviyodum. 0 1 Yorumla qillour +1 yıl Benim bahsettiğim bebek gibi konuşmak değil yanlış anlaşılmasın. Kelimeleri uzatarak konuşmak. Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yetiştirmek ve büyütmek için bebeksi kadın sevilebilir. 0 0 Yorumla
ikskraltr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Ben sevmem anime kızını arayanlar seviyordur belkide😂 0 0 Yorumla
Nesorucaktın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü şirin minnoş bir civcive benzetiyorum şahsen 🥰 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Seven var mı cidden ya 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sen öyle sanıyorsun bence 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Çok tatlılar çünkü 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Son sevgilimin konuşma taraı bebek gibi değil ama biraz uzatarak konuşuyodu. Neden bilmiyorum ama tatlı buluyodum. Tabi şu an hala birlikte değiliz ama yani öyle konuşması bana tatlı geliyodu seviyodum.
Benim bahsettiğim bebek gibi konuşmak değil yanlış anlaşılmasın. Kelimeleri uzatarak konuşmak.
Yetiştirmek ve büyütmek için bebeksi kadın sevilebilir.
Ben sevmem anime kızını arayanlar seviyordur belkide😂
Kim seviyormuş bebek gibi konuşanı.
Çünkü şirin minnoş bir civcive benzetiyorum şahsen 🥰
Ne sevmesi yav midemiz bulanıyor
Seven var mı cidden ya
Bebek gibi konuşmak derken?
Erkekler küçük sever
🤣🤣🤣🤣🤣
Sen öyle sanıyorsun bence
Ben sevmiyorum kadın olacak kadım
Çok tatlılar çünkü
Bwn sevmiyorum