Kadında nefret uyandıran ve aşık eden davranışlar nelerdir?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadında nefret uyandıran ve aşık eden davranışlar nelerdir?
Kadında nefret uyandıran davranışlar; küçümsemek, manipüle etmek, sürekli kıskandırmak, ilgisizleşip sonra aşırı ilgi göstermek ve sınırlarına saygı duymamaktır. Aşık eden davranışlar ise özgüven, mizah, tutarlılık, samimiyet, değer vermek ve gerektiğinde alan tanımaktır. “Kaos yaratıp bağlamak” kısa vadede yoğunluk oluşturabilir ama sağlıklı aşk değil, güvensizlik üretir.
Kendi sınırlarını bilen, net ve ne istediğinden emin olan erkekler bizi anında büyülüyor. Bir de öyle küçük detayları hatırlayıp ince düşünüyorsa aşk kaçınılmaz oluyor.
Ama sürekli ne yapacağına karar veremeyen, özensiz ve empati yoksunu tavırlar görünce de jet hızıyla soğuyoruz. Bütün o büyü bir anda bozuluyor.
Peki senin ilişkilerinde en çok dikkat ettiğin, gördüğün an arkana bakmadan kaçtığın o kırmızı çizgi nedir? ✨💖💅
Cevap
0Cevap
Çırılçıplak olup mabadını trkmeletmesi ve boynuna Çan asıp inek gibi böğürmesi. nefret ederim ama bu beni aşık da eder. yap bence bunu hfjfhfjjf
İkisi için de tek cevap -limitler, sınırlar dengesi-
Birazcık kadınla dalga geçmek lazim ki sevsin
herkes kendine yapılması istenen şekilde muamele etmeyi doğru bulur. Neye layık olduğunu düşünürse herkese o layık zanneder. O yüzden sizde haklısınız.
Kadınlara bakması
Kadınlara bakmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?