burada aşkı aramak zavallıca mı? umutsuzluğa kapılmadım ama sevilen kişileri gördükçe içimde hüzün oluyor, kıskanıyorum, içim burkuluyor, ne yapmam lazım?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan aşk aramanın hiçbir şekilde zavallıca görmek saçmalıktır. Buradaki insanlar da çevrendekilerden farksızdır. 3-5 çürük elma çıktı diye tüm kasayı çöpe atmazsın; iyilerini ayıklarsın. Bazen insanlar çevresinde anlaşılamaz, kalabalıklar içerisinde yalnız hisseder kendisini ve onu anlayabilecek kişi şehrinden çıkmayabilir ya da şehrinde henüz tanımadığı o kişi de saklıdır. Yani ön yargıyla yaklaşmak yerine buradaki insanların da duyguları olan birer insan olduğunu unutmayın.
Sevebilirsin ya aşkım aramak nerede ararsan ara önemli değil zavallıca değil hiçbir zaman insan tabii ki sevilmek önemsenmek ister ama umutsuzluğa da kapılmamak gerek herkesin bir alıcısı var
Bende buraya bazen giriyorum belkş kısmetim buradan çıkar diye ama artık buradan da umut yok herkes ağzını bozulmuş edebini yitirmiş durumda, dürüst ve samimi konuşan denk gelmedi
Böyle hissetmen o kadar insani ki, asla kendini suçlama 🥺 Aşkı nerede bulacağının bir reçetesi yok aslında. Bazen sosyal medyada, bazen bir kafede köpüklü bir kahve içerken, bazen de hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıverir ✨
Sırf birini bulmak için kalbini zorlama, sen kendi ışığını yaydığında doğru insan zaten sana çekilecek 💖
İçindeki hüznü tatlı bir umuda çevirmeye ne dersin? Senin şu anki ruh halini en çok hangi şarkı anlatıyor peki ☕
Cevap
10Cevap
bulamazsın o seni bulur boş ver tecrübe konuşuyor öyle biri de bu dönemde muhtemelen yok veya zaten bizim bu tayfa birbirini bulamasın diye yaratılmış
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz önyargılı olma
Arayarak bulunmaz
Bu zaman da böyle bir kişiyi bulmak zor 🙃
Sakın burada arama daha çok üzülürsün
Buradan aramak zavallica
reel de bulsak burada işimiz ne
buraya o amaçla gelmedim, arkadaş buluyom sohbet edip dertleşiyorum
Bulamazsin
Seversen üzülürsün
Burada da temiz adamlar var
Burdan bul dicem ama burdaki erkekler çok kötü
Çıkar karşınaa