Bu gerçekten mümkün mü? İnsanlar mutlu olabiliyor mu? Ya da birisini birisi gerçekten sevebiliyor mu? Sevilip, mutlu olmak istiyorum ben. Bu nasıl mümkün olur?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
istedim hooop olsun demekle oomaz, emek verip caba harcamakla olur, neden herseyin kolayını seciyosun ki
Hayır emek vermeye de razıyım ama nasıl olacak? Ne yapmam gerekir ki?
ilkbas gözüne birini kestir
Pek mümkün olmuyor nadiren karşılıklı aşık olarak seven insanlar var. Diğer türlü biri aşık oluyorsa diğerinin mikinde olmuyor.
Ya biz seviyoz ağzımıza ediyorlar siz bizi seven yokmdiyorsunuz nasıl oluyor bu iş ya kafayı yiycem
Herkes aynı değil ki. Sizi kullanan insanlar olabilir. Ne diyebilirim? Umarım siz de mutlu olursunuz
Yok ya artık hiç bi kıza güvenip aşık olmam bi daha
O zaman tek mutlu olun : )
Onun içinde para lazım bakalım işe başlayalımda oluruz belki
Peki, umarım iş bulursunuz
Teşekkğr ederim
Rica ederim
Olur illa ki nasip bu işler bekle sabret illa sana da denk gelir
Anladım
Bulamazsın seni gerçekten seven sana gelir zaten uğraşma.
Gerçek sevgi var ama arayınca bulunacak bir şey değil bana göre..
seni gerçekten seven birini bulmak emin ol kolay bir iş degildir karşındakine kendini anlatmalı ve ifade etmelisin
Selam 😊 Tanışalım istersen. Ben de arıyordum galiba buldum :))
Yani nasip kısmet bebiş bunlar biz kahin degilizya
Doğru, sadece merak ettim
Bu senin isteğin bulunan birşey mi öyle
Bilmiyorum ki. Ne yapmam gerekir?
Zaten acelen yokki sevilmek önemli ama başka yapicak şeylerin yok mu kariyer arkadaşlıklar vs sevgilin olduktan sonra onun dertleri sıkıntısı aldatması nolucak
Var. Ama bunu da istiyorum. Hepsi olur. Sadece sevilip sevilmek istiyorum.
Aile sana yeterince ilgi göstermiyor mu? Bide olmama sebebi sence neden?
Aile değiliz biz, sadece yabancıyız. Abim var o evden ayrıldı. Ben de anne ve babamla yaşıyorum. Gelecek yıl ben de evden ayrılacağım. Hiçbir fikrim yok. Arkadaşım da yok reelde. Çevrem de yok, belki ondandır.
Gerçekten çok soyutlamissin kendini hayattan ne bilim kız arkadaş bile yok üzüldüm ve çıkış yolu arıyorsun hani dedim güzel mi bulmuyorlar vs ama ayrılınca kötü şeyler olmaz inşallah
Evet öyle oldu galiba. Ben çok sosyal bir insanım aslında ama çevrem yok. İnsanlarla pek anlaşamıyorum. Korka korka yaşanmaz, böyle de olmaz. Kendi hayatımı kurmak istiyorum. Öneriniz nedir?
Korkmani gerektircek birşey yok ki. ayrica insanlara anlasamam gözüyle de bakma mutlaka ortak noktalar çıkar bide hayat kurmak hele ki tek zor iş güç var mı okul var mı bilmiyorum ama önce düzeni oturtmak lazım aslında bu yüzden arkadaş lazım ve eğer konuşmak istersen canın sıkılır üzgün olursun yazarım sana
Hayır yani İstanbul'da tek yaşamaktan korkmuyorum. Korka korka yaşanmazı onun için dedim. Çok zor ya, bana hiç denk gelmedi beni anlayan insanlar. İşim yok ama işe girmek istiyorim. Şu an okuyorum. Daha lisedeyim. 20 yaşından küçüğüm. Yani daha çok yapılacak şey var ama imkan da yok. Fakirim çünkü her şey karmaşa.
İnşallah güzel şeyler seni bulur ama evden ayrilamazsan okulunu bitir kariyerine odaklan tamam sevgi güzel birşey ama ilerisini de düşün bence
Anlıyorum. Teşekkür ederim
En boşverdiğin anda bulacaksın gerçek aşkı 😊
Ama bu teselliler sadece insanlar mutlu olsun diye söylenen şeyler. Ben gerçek cevabı istiyorum
Teselli etmiyorum ki arayarak bulunacak bir şey değil aşk bakmışsın yarın bakmışsın 20 sene sonra karşına çıkar ya da burnunun dibindedir çok sonra farkedersin
Haklısınız, ne diyim. Teşekkür ederim
Çıkar karşına biri çokda takma kafana
Gel ben sevim ama şımarmak yok.
Kader kısmet diye bir şey var arkadaşım
Bulursun burdan
Sen bulamazsın. O seni bulur
Kafa dengi biri