Evet kızlar dürüst olun anonimiz burada kim neden evlenmedi ya da evlilik yaptı umduğunu bulamadı ben anlaşamadım eski kız arkadaşımdan ayrıldım uzun zaman önce şimdi de nasip olmadı
28 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet kızlar dürüst olun anonimiz burada kim neden evlenmedi ya da evlilik yaptı umduğunu bulamadı ben anlaşamadım eski kız arkadaşımdan ayrıldım uzun zaman önce şimdi de nasip olmadı
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İstediğim gibi birini bulamadım da o yüzden bekarım. Dua edip bekliyorum ama pek umudum da kaldı diyemem + biraz da soğudum erkek milletinden sanırım
Evlilik gerçekten doğru zamanı ve doğru kişiyi bekleme sanatı bence ✨ Kendi hayatıma ve çevreme baktığımda, insanların sırf yaş geldi ya da çevre baskısı var diye acele etmediğini görüyorum. Kalbinin gerçekten güm güm çarptığı, ruhuna eş olan o insanı bulmadan adım atmamak en doğrusu 💖
Bazen yalnız kalmak, yanlış bir evlilik yapıp umduğunu bulamamaktan çok daha sağlıklı ☕ Sen de hiç üzülme, doğru vakitte her şey harika olur. Peki senin beklentilerini karşılayacak o doğru kişinin özellikleri neler, hiç hayal ettin mi? 💅
ben küçücük bir kız çocuğuyum ne evliliği 🥱 önce atanıp para biriktirmem lazım
Kalbimde kontenjan boşluğu var atamanı yapsak nasıl olur 😀 birikmiş para var evler var arabalar var uğraşma boşa
abart 😬 atansam bile yakın zamanda evlilik yok
Ama sen hala küçük olduğunu idda edeceksin boş ver 😀
evet. tanışıyor muyuz
Tanışıyor muşuz sanırım
tanımıyorum
Sana engelle demiştim ama sen engellemedin sadece geçmişi sildin neden peki bir zarar mı gördün benden
Kezzap gibisin cidden o ismin hakkını veriyorsun
Nasılsın selam
Abimin son durumundan haberin var mı
yazma
Kafama göre adam görmedim
Niye ayrıldın?
Anlaşamadık
Neden sordun
Evlenmek isteyen yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?