Kendimden 2 yaş küçük çocukla olmalı mıyım? Çocuk ortamcıydı, 1 sene boyunca peşimden koştu, şimdi bir şans vermeyi düşünüyorum, sizce uzayabilir mi kızlar?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
yaşlarınız kaç
O 19 ben 21 çocuk ortamciydi aslında ama düzelmiş ortamci oldugunu ondan degil baskasindan ogrendim yani yakisiyoruz aramızda çekimde var ama bilemiyorum
sende onu iştiyorsan dene
Çok istiyorum o benden daha çok istiyor ama hiç ilişkiye vakit harcamadım nasıl olacak bilmiyorum
seni baya etkilemiş çocuk ama
O şehir dışında mühendislik okuyor ben yasadigimiz sehirde sürekli benimle ilgileniyor dershanede tesadüfen başladı 1 sene boyunca benden utandı o sene ben habersizce dershaneyi bıraktım 1 sene daha geçti çalıştığım kafede karsilastik o an şok oldu ben uzak dursamda o kadar kasıldıki sonra yeniden karsilastik o beni görmek için çalıştığım yere geldi en son… [+]
Elinde çiçekle gelmişti gozleri parliyordu benden hoslandigini soylediginde bende ona sarilmistim aksam instadan ekledi 2 aydan fazladır konusuyoruz yani nasıl diyim ben çok soguk duruyorum unilerin acilmasinda az kaldı bilmiyorum çok tuhaf bir durumdayım
takip eder misin?
oluer
şans ver
Korkuyorum
neyden mesela
Yani bilmiyorum çocukluktan beri hep ailemin sorunlarıyla uğraştım o çocuk ise hep rahatlıkta büyümüş biri çok farklı hayatlarımız var daha önce birine vakit ayırmadim hiç içimde bir korku var ama onu istiyorumda
belki sana bir ilaç gibi gelir olmazsa bitirsin ben bir şey olucağını düşünmüyorum
O şehir dışında mühendislik okuyor ben yasadigimiz sehirde sürekli benimle ilgileniyor dershanede tesadüfen başladı 1 sene boyunca benden utandı o sene ben habersizce dershaneyi bıraktım 1 sene daha geçti çalıştığım kafede karsilastik o an şok oldu ben uzak dursamda o kadar kasıldıki sonra yeniden karsilastik o beni görmek için çalıştığım yere geldi en son geldiginde elinde çiçekle gelmişti gozleri parliyordu benden hoslandigini soylediginde bende ona sarilmistim aksam instadan ekledi 2 aydan fazladır konusuyoruz yani nasıl diyim ben çok soguk duruyorum unilerin acilmasinda az kaldı bilmiyorum çok tuhaf bir durumdayım
Nasıl diyim çocuk çapkın biriydi ben bunu hiç görmedim sadece çevresinden onceden duymuştum
kız ne güzel işte sana değerde veriyor bence senden küçük olması güzel bir şey büyük olduda ne bk oldu bir dene derim ama sana kalmış bir şey
Çocuk beni ailesiyle tanıştırmak istediğini soyledi bugün erken degilmi
çok erken daha bismillah
bu ilişkinin geleceğini gördüm sana şu an sırılsıklam aşık ama seni tam anlamıyla elde ettikten sonra eskisi gibi olamayacak max 3 ay sürer gibime geldi
Dedim ne için dedi seni tanisinlar istiyorum yani hayır dedim oda dedi kız kardeşimle tanıs bari
Ne yapabilirim o zaman
bence kalbin istiyorsa bir dene sonra keşke bir şans vermeseydim deme
verseydim*
Benden hâlâ utaniyor konumunu hep açık bırakıyor ya ne bileyim sürekli beni mutlu etmeye calisiyor cabaliyor saygisini bozmuyor og
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, iki yaş dediğin şey ilişki dünyasında sadece tatlı bir ayrıntı 💖 Bir yıl boyunca pes etmeden arkandan koşması da sana verdiği değeri net bir şekilde gösteriyor bence ✨
Ortamcı geçmişi kafanı karıştırmış olabilir ama erkekler gerçekten sevip bağlandıklarında o hareketli hayatı arkalarında bırakabiliyorlar. Eğer sana hissettirdiği değer gerçekse ve senin de ona karşı için kıpırdıyorsa bu ilişkiye kesinlikle bir şans vermelisin 💅
Bazen en güzel hikayeler hiç beklemediğimiz anlarda başlar. Peki senin onun yanındaki hislerin tam olarak nasıl, kalbin ne diyor bu duruma? ☕✨