Saygı duymayan kız arkadaş?

27 yaşındayım kısa keseceğim hayat çok adil davranmadı. maddi ve manevi zorluklar çektiğim için kendimi geliştirme açısından (eğitim kariyer vs) çok geç başladım. son 1 senedir kendimi geliştiriyorum ve kariyer yönelikli eğitimler alıyorum falan. 7 aydır bir ilişkim var ve açıkçası çok sağlıklı bir ilişki değil. kız arkadaşım bugünkü tartışmamızda benim geleceğimle ilgili planlarımı (o planlar üzerinde kendimi geliştiriyorum) hiçe sayarak boş hayallerde olduğumu hayal dünyasında yaşadığımı ve hiçbir şey yapamayacağımı söyledi. halbuki hayatsızca geleceğimi kurmak için her Allah’ın günü uykumdan veriyorum çabalıyorum. ben de isterdim 5 sene geriye gidip kendimi geliştirmek hayatımı kurmaya adım atmak ama olmadı imkanlar yeterli değildi. bunu kendisi de biliyor ve bugün bana 27 yaşına geldin 27 yıldır hiçbir şey yapmamışsın gibisine cümleler kurup aşağıladı. yani ben kendimi öyle hissettim. sabahtan beri dediklerini düşünüyorum ve bana bunları söyleyebilen bir insanla devam edebilir miyim bilmiyorum

Saygı duymayan kız arkadaş?