Kız arkadaşım bana saygı duymuyor?

3.5 yıllık kız arkadaşım bana eskisi gibi saygı duymuyor. 3. Yılımızda ilk kez ağır bir ayrılık yaşadık ve ilk kez peşinden çok koştum 1 ay kadsr süründüm aradım ağladım zırladım arkadaşlarını aradım. Sonunda iknayla alakasız şekilde barıştık. Ancak barıştığımız günden beri bana bağırabiliyor. Erkekliğime adamlığıma saydırabiliyor. Ciddiye almıyabiliyor. Ayrıldığımız zaman 50 kere arıyan arkamdan ağlıyan nedenini sorup düzeltmek için uğraşan kız gidebilirsin saygı duyuyorum diyor. Kaygı duymuyor. Sanki feminen kolları başkanından ders almışçasına rahat kaygısız yaşıyabiliyor. Kendimi kuyruğuymuş gibi hissediyorum artık. Bu saygı durumunu düzeltmem için ne yapmam gerekiyor. Cepteymiş gibi hissediyorum. Eskiden saf tertemiz ve bütün kadınlığıyla beni seven kız yaptığım jestlerden tatmin olmaz oldu. Şimdiki aklım olsa öyle sevmem diyor. Gerçekten ne aldattım ne hayatını kararttım. Yaptığım tek şey biraz lgbtli kız arkadaşlarını kıskanıp rahatsızlığımı yazmıyarak küserek veya bağır çağırla dilegetirmemdi. Allah var bazen çok yalnız bırakıp üzdüğümde oldu ve bazen erkek dırdırır çekmek istemediğini ilişki yapmak istemediğini söylüyor.

Kız arkadaşım bana saygı duymuyor?