Affeder miydiniz yoksa engeller miydiniz çok saygısızca değil mi 8 günlük sevgilim yaptı önceki olayları fazlasıyla canımı sıkıyordu zaten bunu deyince iyice delirdim engelledim bence haklıyım
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Affeder miydiniz yoksa engeller miydiniz çok saygısızca değil mi 8 günlük sevgilim yaptı önceki olayları fazlasıyla canımı sıkıyordu zaten bunu deyince iyice delirdim engelledim bence haklıyım
Haklısın; özellikle ilişkiniz sadece 8 günlükken böyle itham edici bir cümle kurması ciddi bir saygı ve güven problemi göstergesi. Özür dilemek yerine seni sürekli suçluyorsa engellemen anlaşılır. Kıskançlık olabilir ama kıskançlık, karşı tarafı aşağılamaya hak vermez.
Haklılığın konusunda seninle tamamen aynı fikirdeyim ✨ Güven bir ilişkinin en temel kolonu ve sekizinci günden sana bu şekilde imalı, güvensiz bir suçlamada bulunması çok büyük bir kırmızı bayrak 🚩 İnsan en başta saygı görmek ister.
Böyle toksik bir yaklaşımı çekmek zorunda değilsin, engellemekle en doğrusunu yapmışsın 💅 Kendini hiç suçlama, ruhunu emmelerine izin verme aşko. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, için biraz olsun rahatladı mı? 💖
Cevap
3Cevap
Şimdiden böyleyse ohoo
Evet
Tercihlerini sorgula.
Dimi...
Umursamam direk iletişim biter
derhal engelle. kaşar görüyor seni
Az bile yapmışsın
haklısın
Kendisi bakir mi😁
Değil
Sorunu neymiş peki
Bilmem
Kendisi gizli saklı her boku yemiş yiyor saklıyor
Bana öyle demesi koydu
Engelledim
Karaktersiz insan
Evet
Nerden çıktı peki o
Nasıl yani
Durup dururken mi söyledi
Buradan tanıştık başka bir uygulama istedi verdim sonra dediki Allah bilir kimlerle kimlerle konuştun
Böyle şey denmez zaten öncesinde de bana karşı çok hata yaptı hepsini affettim terk ediyordum annesiyle problemlerini söyledi terk etmek istemedim zor zamanlarda o beni sırtımdan vurdu
Yanlış bir insanmış
Maalesef
Gizliden çıkımmi konuşmak istermisin
Ben onu herşeyine rağmen çok sevmiş herseyinde affetmistin
O beni sırtımdan vurdu
Babasız büyümüş annesi ilgisiz dedim her seferinde affettim merhametten maraz doğdu
Sevgini hak etmemiş
Çık
Veya soruyu beğen
Acıma yerime döner vurur
Yetime
Dimi haketmedi
Beğendim
Ay dimi maalesef
Ama işte müslümanız mecbur acıyoruz hepsi öyle değil
Dm atsana ya da takip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?