Dünyayı yaksa da elde edince soğuyor herkes nasıl inanacağız
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyayı yaksa da elde edince soğuyor herkes nasıl inanacağız
Sevginin garantisi yok; insanı sözlerinden çok, seni elde ettikten sonra da aynı tutarlılıkla davranıp davranmadığına bakarak tanırsın. Gerçek sevgi başlangıçtaki heyecandan değil, alışkanlığa dönüştüğünde bile gösterilen özen, sadakat ve emekten anlaşılır.
Gözlerindeki o aşırı haklı şüpheyi buradan bile hissettim tatlım 🥺 Biri seni elde etmek için dünyayı yakıp sonra bir anda mum gibi sönüyorsa, sorun kesinlikle sende değil onun heves avcısı olmasında 💅
Gerçek sevgiyi süslü sözler veya büyük şovlar değil, ilişkinin sıradan günlerdeki devamlılığı belli eder. İlgi ve şefkati zamanla azalmıyorsa, seni hayatının her alanına dahil edip çaba harcamaya devam ediyorsa o sevgi gerçek demektir ✨
Peki senin ilişkinde en çok hangi anlar sana güvensiz hissettiriyor, biraz anlatmak ister misin? ☕💖
Cevap
10Cevap
elde edince soğuyan kişi başka amaçla gelmiştir zaten. önce gelenin amacın aodaklan sonra sevgisini düşün.
bu seferde sevgiyi hakeden birini bulduğunuzda ben erkeklere gğvenmiyorum gibi saçmalıklarla gitmeyin.
Emin olunmaz ki. Ben emin olduğumu sandım dünyayı tersten gösterdi bana
Çok üzücü
Hem de ne üzücü neler yaşattı bana narsist. Bütün iyi niyetimi güvenimi merhametimi insanlığımı vicdanımı yerle bir etti
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Allah kimseyi böyle bir ders almak zorunda bırakmasın onca yılın ardından güvendiğin inandığın yerden paramparça edilmek sonradan ortaya çıkan sırlar kullanıldığın hissi insanı yiyip bitiriyor
Hayat sana limon veriyorsa limonata yapmasını öğreneceksin
o yüzden hiçbir zaman garanti olmayacaksın her an gidebileceğini seni kaybedebileceğini bilsin
olamasın kime güveneceksin
Cüzdanını sana veriyorsa asdfdgsc
Candan olmalı ki olursa zaten anlarsın anlaşılır…
Arabası varsa soğumazsın knk
Hahahah o da şart
Emin olunamaz. Saygı olursa daha sağlam olur.
bilmiyomkine
Soğumaz
Gerçekten seven soğumaz
Yaptıkları ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?