4 yıldır tanıyorlar birbirlerini, aynı bölümdeler hatta kızın da sevgilisi var ama benimkiyle falan da vakit geçiriyor bazen ama ben istemiyorum ne kadar da iyi olsa da istemiyorum sürekli küsüyorum ne yapacağım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Sınır koymak, sevgilinin kimlerle görüşeceğini belirlemek değil, senin hangi davranışları ilişkide kabul edip etmeyeceğini anlatmaktır. “Onunla görüşemezsin” demek yerine, seni rahatsız eden şeyi açıkça söyle. Sürekli küserek tepki vermek ise sorunu çözmek yerine ilişkiyi yorar.
Yani bir kadın olarak sana hak veriyorum farklı davranmaya çalışsam bile kıskandığın için ister istemez bunu sorun edeceksin
Kızında sevgilisi var hani o çocukta benimkini falan tanıyor onlar alışmış birbirine ben sonradan dahil olduğum için çok fazla kıskanıyorum nasıl aşacağım bunu
Aşamazsın ya abi nasıl aşılabilir ki bu durum
Nasıl görüşmesine engel olacam peki bacım napim başka şu an sadece küsüp kavga çıkarıyorum
Ama bu senin onunla ayrılmana sebep olur bu tarzda davranmam
Yapacağın şey onunla daha çok vakit geçirmen onu kendine daha çok bağlamanın olacak o da zaten seninle daha iyi bir arkadaşlık bağı da kurduğu için o kıza ihtiyaç duymayacak bana göre
Ya aslında hanş sırf görüşmek için dışarı asla çıkmıyorlar okulda denk gelirlerse falan yinede çok kuduruyorum
O zaman sen abartma boş ver görmezden gel zaman ver kendine bu konuda
Böyle bir kızı tanıyordum. Sinir krizi geçiriyordum ama beni taktığı yoktu. Kurtuldum şükürler olsun
Sevgilimin kız kankası vardı hiç şüphe etmezdim. Ta ki evde basana kadar
Eyvah deme ya
Valla. Şoktayım hala aylar oldu olayı yaşayalı
Boyu posu devrilsin inşallah boynu altında kalsın
Amin.
Haklısın ne diyeyim
Nasıl görüşmemesini sağlayım abi yardım edin nolur
Şimdi dürüst olayım kendimi senin yerine koyduğum zaman onların ayrılması daha iyi ama kendimi senin sevgilinin yerine koyduğunda senin için kızı hayatımdan çıkarırsam yarın öbür gün ilişkimiz biterse ayrılırsak senin yüzünden belki çok iyi bir arkadaşımı da kaybetmiş olacağım belki aralarında sadece bir arkadaşlık ilişkisi vardır kesin bilemeyiz ama erkekler ister istemez arkadaş oldukları kızları da hayal ederler kim ne derse desin 🫣
Kafamı duvara vurcam şimdi sinirden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlık duygun o kadar insani ki seni çok iyi anlıyorum ✨ Dört yıllık bir arkadaşlık olması senin hislerini geçersiz kılmaz. Sürekli küsmek yerine açık bir iletişim kurmak ilişkini kurtarır 💖
Görüşmelerini tamamen yasaklamak ters tepebilir. Bunun yerine seni rahatsız eden özel durumları, mesela baş başa geçirdikleri vakitleri tatlıca anlatabilirsin ☕
İlişkinizde seni öncelik hissettirmesini istemek en doğal hakkın 💅 Peki onun bu duruma tepkisi nasıl oluyor?