Ben sorumu bıraktım... Her cevabın, onu veren kişinin deneyiminden bir iz taşıyacağına inanıyorum. Yorumlarınızı merakla okuyacağım, bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben sorumu bıraktım... Her cevabın, onu veren kişinin deneyiminden bir iz taşıyacağına inanıyorum. Yorumlarınızı merakla okuyacağım, bekliyorum.
İnsan bir şeyin değerini genelde kaybettikten sonra anlıyor. Özlem mi yoksa onun sana verdiği değeri mi bilemiyorum. Hani derler ya gelen gideni aratır diye.
Genelde öyle oluyor evethaklısın.
Bazen gerçekten seni özlemiştir, bazen de senin yokluğunda oluşan boşluğu fark etmiştir.
Kesinlikle
Hemfikir olmamız güzel :) Eskiden bir tek beni (eski hesabımı takip ediyordunuz) ben kapatınca 7-8 kişi olmuş. Aman dikkat buradaki insanlara
Evet güzel ve teşekkür ederim uyarın için.
Teşekkürler eic için
Rica ederim
:)
Gerçekten seni seven insan değerini anlamak için gitmeni beklemez aşkom 🥺✨ Gidince kıymete binmek tamamen konfor alanının bozulmasıyla ilgili bence.
O an hissettiği şey senin varlığından ziyade, ona hissettirdiğin o özel ilginin ve hayatındaki alışkanlıkların yokluğu aslında 💔 Samimi bir pişmanlıktan ziyade oluşan devasa bir ego boşluğu bu 💅
Böyle zamanlarda Bostanlı sahilinde yürüyüp kafamı toparlarken hep hatırlarım; gideni değil, seni zamanında el üstünde tutanı hak ediyorsun ☕💖 Peki sen şu an ona bir şans daha vermeyi düşünüyor musun? 💭
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Bulamamıştır ben gibi seveni, incinmiş kırılmıştır, ondandır yani, özlem filan hikâye! 😅
Bu konuya ben de böyle bakıyorumayni fikirdeyim kardeşim :)
Sevindim abla 😅aklın yolu bir anasını satiym 😅
Aklım gider aklına
youtube.com/shorts/fwkSYgeXb4w?si=XM8P0eMeyT1As_AZ
Aynen öyle kardeşim :)
Beni kaybeden değerimi sonra anlayacak , attığı yalan yalnış iftirası, başkalarını haklı bulma cabası kendinden ve ailesinden çıkacak...
Evet haklısın...
Yoklukta kalmıştır tekrar siler geçerim onu.
Haklısın.
Sonradan anlaşılan her şey hükümsüzdür.. boşluk iozlem muhatabina ulasmiyorsa islevsizdie.. kısaca kimsenin hayatında bsoluk ya da ekstra değer vermek karşı tarafla alakalı daha çok.. kibrin gereği yok size mana veren karsidakidir.. vermemisse zamanın ve doğru anda.. çokta geriye bakmanın manası yok :))
Bence de aynı şekilde düşünüyorum.
Yaşadıklarım sonucunda şunu kabul ediyorum. Kimse seni yanlış anladığı ya da tanıyamadığı için kötülük yapmadı. Gayeet de bilerek ve isteyerek yaptı. Sen ondan ayrıldıktan sonra gelse ne anlamı var, gelmese ne anlamı var...
Kesinlikle katılıyorum çok doğru söyledin.
bence kesinlikle hayatındaki boşluğu özlemiştir, neticede insan alışkanlıklarından vazgeçemiyor ve o yokluk batmaya başlıyor. işin içine ego da girince özlediğini sanıyorlar ama hikaye.
Bence haklısın.
Ya bu çelişkili bir soru, nerden aklına geliyor 😅
İkiside olabilir, ama özlemek daha ağır basıyor bence
Peki :)
Slrularin çok ağır :) belki de kıymet anlamıştır?
Belkide...
Böyle bir konu hikaye var mı peki?
Hayır yok iyi ki de yok :)
Beni de özlemiş olabilir boşluğuma da katlanamamış olabilir bilemiyorum bunu
Doğru cevap karşıtarafta
Bu artık onun problemi.
Sözün bittiği yer.
Anca boşluğu doldurmak istemiştir.
Haklısın.
Çoğu insan çıkar amaçlı hareket ettiği için kendimi yara bandı gibi kullandırmak istemiyorum.
Doğru söyledin herkes çıkarını düşünüyor uzak durmak gerekiyor öyle insanlardan.
Boşluğa düşmüştür bence
Kesinlikle bencede.
Vaad ettiklerin i özlüyordur
Bosluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar