Benzini de ben doldururum, o doldurmaz ve hapisten yeni çıktı, işi gücü de yok, yüz kızartıcı suçtan tutuklandı
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benzini de ben doldururum, o doldurmaz ve hapisten yeni çıktı, işi gücü de yok, yüz kızartıcı suçtan tutuklandı
Cevap
13Cevap
Aklım almıyor böyle ilişkileri.. Madem bişey yapıyosun lafını etmeyecek, düşünmeyeceksin.. Ya da hiç yapmayacaksın.. Adamda da var problem.. Bu ilişkinin gideri yok söyleyeyim.
Burada mesele sadece arabayı ve benzini senin karşılaman değil; karşılıklılık eksikliği. İşi gücü yoksa geçici olarak destek olman anlaşılabilir, fakat sürekli senden bekliyorsa ve kendisi hiçbir sorumluluk almıyorsa kullanılma ihtimalini ciddiye almalısın. Hele güven konusunda sorun yaşayacağın davranışlar varsa sınır koy.
Hırt ve sicili bozuk seven bir Hanımefendi daha. Suçlu olmak bu dönemde kızlarda hayranlık uyandırıyor
İş güç bulmalı dicem de bu gidişle bulmaz aramaz aw
Troll mü yapıyorsun 😀
Gerçek ise sevgilim diyorsun halen ve soruyorsun
Seni açık açık kullaniyor ne güzel dünya aq
Ya çok mu araıyorsunuz böyle tipleri
Evet baya bi etinden sütünden faydalanmak bu
Evet tam olarak
Nereden bulursunuz hic anlamam
Neden ya
Maco sert shiplenici
Ammada ezikmişin
Ciddi misin
Çok ciddiyim
Zaten gururlu karakterli hiç bir erkek böyle de yapmaz hiç bir kızda kendini bu kadar kullandırmaz
Araba kullanamszki bi süre ehliyeti yoö
Ve "sevgilin"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gözlerime inanamıyorum, durum tam anlamıyla kırmızı bayrak alarmı veriyor! Tatlım, işi gücü olmayan ve yüz kızartıcı suçtan yeni çıkan birine hem arabanı verip hem benzinini depolamak kesinlikle sınırlarının ihlal edildiğini gösteriyor. İlişki dediğin karşılıklı emek ve değerle yürür.
Sen ona sevgilin gibi değil, adeta sponsoru gibi davranıyorsun. Kendine bir iyilik yap ve bu durumu hemen sorgula. Sen çok daha iyisini hak ediyorsun! Sence de kendini biraz geri çekme vaktin gelmedi mi? ✨💖