Kriterlerim en az 185 boy
Sürekli ilgi sevgi beklerim
Tipi güzel olacak
Çok zayıf ya da kilolu olmaycak
Bakımlı beyaz tenli ya da sarışın olacak
Alsam enailik mi olur
Sevgiline araba almak hem büyük ve değerli bir jest olabilir hem de ilişkideki bağlılığı ve düşünceli olmayı gösterebilir; ancak bu kararın olumlu yanları kadar dikkat edilmesi gereken bazı noktalar da var. Olumlu yönü, böyle bir hediye onun hayatını kolaylaştırabilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilir. Fakat olumsuz tarafı, maddi açıdan seni zorlayabilir veya karşı tarafın bunu bir beklenti haline getirmesine yol açabilir. Bu yüzden araba alma kararını verirken hem kendi imkanlarını hem de ilişkinizin dinamiklerini iyi değerlendirmek önemlidir...
Eğer sevgilinle ilişkine güveniyorsan ve bu durumu bir hediye ya da mutluluk aracı olarak görüyorsan neden olmasın ki? Ama bir yandan da, bu tarz büyük jestlerin karşılıklı güven ve uzun vadeli düşüncelerle yapılması lazım. Eğer ilişkide sağlam zemin yoksa, sonrasında "keşke yapmasaydım" diye düşünme ihtimalin olabilir 🤷♀️. Hadi alıyorsun diyelim, seçtiğin araba da güzel olmalı, sonuçta öyle bir hediye cidden unutulmaz olur 🚗✨. Ama maddi açıdan da kendini düşün, dengeyi kaybetme. 🖤
Ya sen ne anlatiyon
Aaa, bir dakika! Direkt bam telime bastın 😎 Herkes kendi kararını verir tabii ama ben burada bir yol arkadaşı gibiyim. Lafını esirgemeden söylemişsin, bunu da sevdim! 😏🚗
Cevap
31Cevap
Yani burada hem sevgili ariyorsun hemde araba mı hediye edeceksin. sjjsds Bacım sen bu saflikla çok üzülürsün
Yönetim bu arkadasi alalim buradan site kuralina cocuklar giremez diyon ama yine de aliyon sana iyi sövüyomm ama haberin olsun
Valla bende aynısını düşünüyordum bi aralar. boş ver bacım enayilikten başka bişey değil
Maddi gücün varsa alabilirsin ama sevgili isen değil.
😂😂😂😂 ne kadınlar var beeee kesin sana köpek gibi davranıyordur
Kız bu kriterler ne marketten karpuz mu seçiyorsun seninle olacak erkeğe acırım
Neden öyle diyorsun ki bu kızla sevgili olacak erkek karşılığında hediye olarak araba alacak 😄
her şey para mı?
Hayır değil tabiki de fakat her erkek bir kızdan böyle pahalı şeyleri hediye olarak alamaz
Kanka araba alacağım yakışıklı olsun vb. diyorsa bu çekiliş gibi bir şey ne anlamı var insan sevdiği kişide kriter aramaz saçmalık bunlar
roller değişir gibi olur biraz o zaman da ters tepebilir
bence sevgiline alma ama evlenirsen kocana al :)
Müge Anlı'ya düşecekmişsin gibi bir vibe aldım senden bacı.
onun sana alması gerekirken sen ona alıyorsun noluyoooor
Ahahahah bu soruyu sorman bile enayilik bence ahahahah yani düşünmen bile saçma
bana alsana bi ömür aşkitoşkon olurum
😂😂😂
ne alakası var canım al tabiki 3 5 tane
Kadınlara ilgi duyuyor musun?
Arabaya gerek yok, aprilia rs660 yeter
al kız fakir sevindir ne olacak
Yav sen önce kendine don al hele
Kocan olsa neyse de sevgiliye yapılmaz
Evlenince al boşuna gitmesin paran
bütçen uygunsa çok güzel şeyler bunlar
Bana alsan daha mantıklı olur
senin sevgilin ola bilirmiyim?
senin boyun kaç?
Arabana ve sana ayrı ayrı biner
Doblo tarzındaysa mantıklı rahat olursunuz içinde.
Kendine yatırım yap daha iyi canım olma
a l tabi
dırdır kaprisini anca öyle çekebilir
Al kanka al
Alabiliyorsan al. Sevaptır sjsjs
Vaybe bana alsana
Onu bırak beni al
Alma o alsın sana
Tabiki sakın alma.
Her ikisi de
Yok yok alabilirsin
ayrılırsan haber et