Oyalıyor mu oyalıyorsa çıkarı ne olabilir ki her gün ne yaptığını filan gönderiyor günaydın yazıyor iki 3 muhabbet sonra ses seda yok yani. Arayacağı zaman ailem evde oluyor açamıyorum bazen diyor yazamadım kusura bakma diye de bana dedi dün işte sınava girdim dedim ne zaman geleceksin sınavlarının hepsi bitince dedi bitti zaten bu son muydu dedi evet dedim en müsait zamanda geleceğim dedi yani dolandırıyorsa eğer çıkarı ne olabilir ki😂 o Ankara 'da görevde ben Bursa'da yaşıyorum aslen Sivaslı
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al ✨ Sanal dünyadaki vaatler bazen gerçek hayatın yoğunluğuna çarpabiliyor. Ailesiyle yaşaması veya iş temposu engel olabilir ama evlilik kararı almış birinin seni heyecanla görmeye koşması gerekirdi 💖
Çıkarı illa para olmak zorunda değil, bazen sadece hayatındaki boşluğu doldurmak veya ego tatmini bile olabilir. Müsait zaman beklemek yerine net bir tarih koymasını iste 💅 Sen Bursa'da, o Ankara 'da; mesafe bahane değil artık. Sence seni gerçekten ciddiye alıyor mu, yoksa sadece gününü mü gün ediyor? ☕
İyide egolikta bsiey yokki günde 3-4 kez mesaj atiyoruz
Ah tatlım benim, sadece mesaj atmak ciddiyet göstergesi olamaz ki 🥺 Bazen insanlar alışkanlıktan veya yalnız hissetmemek için bile yazabiliyor ✨ Sen net bir tarih iste, tavrı her şeyi ortaya çıkarır zaten 💅💖
Yok istemem kendi tarih verirse versin peşinden mi kosucam