Ben her şeye geç mi kaldım aptallık mı ettim? Evlilik bitti mi?

Bugün günübirlik denize gittim yapayalnızdım. Tek başıma gittim. Millet sevgilisiyle gidiyor hep. Millet plajda sevişiyor vs neler neler yapıyorlar. Ben 32 yaşıma gireceğim hiç kimse olmadı hayatımda. Aslında güzel de sayılırım ama niye olmuyor? Ciddi ilişki istiyorum ama niye bilmem olmuyor. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Senelerce ders çalıştım okuldan eve evden okula gittim geldim. İlk zamanlarda bir ilişkim olması sevgili olmak vs bana çok utanç verici gelirdi ayıp gelirdi. Şimdi artık istiyorum. Kendimi kadın gibi de hissetmiyorum artık. Güvensizlik de var. Ailemden kaynaklı da olmadı hayatımda hiç kimse. Ailem beni hiç arkadaşlarımla baş başa bırakmadı. Bir arkadaş ortamım olmadı. Bir sevgilim olmadı. 32 yaşındayım benden küçükler sevgilisiyle tatile gidiyor ben hala evde onlarla yaşıyorsam izin almak zorundayım. Bir tarafım sevgilim olsun onunla her şeyi yaşayayım isterken bir tarafım da ayıp, ahlaksız diyerek kendini geri çekiyor. Günün sonunda yalnız kalan ben oluyorum. Gençlik yaşlarım bitiyor hayatı hala geri planda yaşıyorum. Aslında bunlar hala birey olamamaktan kaynaklanıyor gibi. Hala aileme bağımlıyım onlarla yaşıyorum. Ayrı eve çıkıp yaşayabileceğim hayat koşullarım oluşamadığı için onlar yargılar diye de istediğim gibi yaşayamıyorum. Yalnızlık çok canımı sıkıyor. Evlenmeyi de kimse düşünmüyor ve evlenmiyor da.

Güncellemeler
11 ay
Evlilik şart değil diyorsunuz da ciddi ciddi soruyorum sevgilinizle birlikte yaşayabiliyor musunuz? Sevgilinizin ailesi veya sizin aileniz kabul eder mi? Sırf s. x için de birkaç saatliğine bir yerde buluşmak aileye yalan söylerek denize gitmek de bana çok aşağılayıcı iğrenç geliyor. Tatile gelenlerin çoğu genç ve bekardı evli değildi.
Ben her şeye geç mi kaldım aptallık mı ettim? Evlilik bitti mi?