Eski sevgilim 6 ay sonra Instagram’da fotoğraflarımı paylaşıp duruyor, geri dönmek mi istiyor?

Eski sevgilimle 6 ay önce ayrıldık, bitmek bilmeyen kavgalarımız yüzünden terk etmek zorunda kaldım. Şu an için ona karşı ne bir his ne bir öfke, hiçbir şey beslemiyorum. Her ayrılık kararı aldığımızdan birkaç hafta sonra sürekli Instagram'ından kendisini, onu unutmamam için sürekli paylaşımlar yapıyordu. Bu sefer de onu çektiğim fotoğrafı koyup, arkası dönük onu koymuş. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, kendisi hâlâ ilgisini çekmemi istiyor diye düşünüyorum. 6 ayda onca insanla konuştum, 'senin gibi birini bulamadım' cümlesinin vücut bulmuş hali. Sevip ölü biten karşıdaki kişi için 1 ay sonra geri gelir, ben böyle olduğunu düşünüyorum, ya siz?

Güncellemeler
21 gü
Hala özlem dolu şarkılar paylaşmaya devam ediyor storylerde sürekli bana dokunduruyor bir sen yoksun gel diyip kalpler felan 6 ay geçmiş koskocaman aradan bu bana hiç normal bir pisikoloji gibi gelmiyor düşünceleriniz nedir?
Eski sevgilim 6 ay sonra Instagram’da fotoğraflarımı paylaşıp duruyor, geri dönmek mi istiyor?