imkânsız bir şey biliyorum ama onsuz yaşamak istemiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamayan anlayamaz seni. Ama şu kadarını söyleyeyim, sonu olmayan bir şey bu. Mutlaka bir noktadan sonra kopuluyor.
Sık görüşebiliyor musunuz?
hayır
Nasıl hissettiğini biliyorum ama yine de bitir derim
en iyisi
Çünkü eninde sonunda oraya gidiliyor. Bizzat yaşadım ben de.
Ne düşünüyorsun?
Seni çok iyi anlıyorum, kalbin bazen bizi hiç beklemediğimiz yollara sürükleyebiliyor 🥺 Ancak bu durum seni içten içe tüketen kocaman bir çıkmaz. Karşındaki kişinin sorumlulukları var ve senin bu belirsizlikte yıpranmana göz yumuyor.
Sen hayatının başrolüsün ve yarım kalmış bir hikayenin figüranı olmayı asla hak etmiyorsun ✨ Kendine olan saygın için adım adım sınır koymalısın. Sen hiç böyle bir çıkmazda kaldın mı, peki şu an uzaklaşmak için ne yapmayı planlıyorsun? 💖
Cevap
26Cevap
Kendini ikinci kadın konumuna düşürme, bi yuvanın dağılmasına sen sebep olma. İnan ki sana sevgi vs olmayacak. Sadece ihtiyacı neyse onun için gelecek. Kendi kendini bitirirsin..
inan bende yuva yıkan biri olarak anılmak istemiyorum
Duygusal bir boşlukta mısın?
yemin ederim ki değilim valla istesem çok kişi var
yazanlar da var ama bir imkânsiza tutuldum gibi
Neden o sence peki?
Onsuz yaşamak istemediğini hissetmen, onsuz gerçekten yaşayamayacağın anlamına gelmez. Aşk bazen insanı kendi sınırlarının dışına taşır ve imkânsız olanı tek gerçeklik gibi gösterir. Fakat evli birine tutunmak, sonunda seni sürekli bekleyen ve eksik yaşayan birine dönüştürebilir. Duygunu inkâr etme; ama o duygunun hayatını yönetmesine de izin verme.
bence bu durumdan bir an önce sıyrılmaya bak çünkü sonu sadece yıpratır insanı, evli birinin hayatındaki boşluğu dolduran taraf olmak zamanla daha çok yaralar seni
İnanın zamanla heves olduğunu anlayacaksınız. Bumuydu bunun için miydi diyeceksiniz yaşadıktan sonra inanın sadece heves değmeyen bir heves beş dakikalık zevk
onun bulunduğu ortamdan uzak dur iş yerindeyse işinizi değiştirin yuva yıkanın yuvası olmaz örnek Hülya Avşar
Kapatma , fakbadi , gizli kaçamak gibi bir şeyi olursun senin için yuva yıkmaz
böylede düşünmedim değil belki onun sevgisi sahtedir ama benim gerçek herşeyini kabul ettim onun
Boşanırım sen gelicem dedi mi bir de :)
boşanmam kuma geleceksen gel dedi
En azından dürüstmüş :) yaş kaç senin dul musun sorunun mu var neden o bura Tr istediğin kadar erkek bulabilirsin
hayır bekarım isteyende çok ama bilmiyorum sadece onu istiyorum
Büyü falan mı yapmış sjsjsjs hayır isteyen de var doğal olarak bekar bir de ne diyeyim başkasının nikahında olacak sende döl kovası olacaksın nerede kaldı aitlik sahiplik hissi kadınları anlamayorum açıkçası umrumda değil kendine yaparsın böyle devam et
ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Ufak şehirde mi yaşıyorsun
İstanbul
Ya ama :) yani yaptığın tam saçmalık iş hayatında mısın
Kabullenip bunu bitirmen lazım. Mantığını kullanırsan yapman gereken bu
Zamanında bende yaşamıştım evli bir kadın.. geçiyor ama zamanla şu an mutluysan akışa bırak yaşamana bak zaten bir süre sonra normale dönüyor. Biliyor mu hislerini?
Evli adamı seviyosun onsuz yaşamak istemiyorsun. hiç mi kendine saygın yok. senin eşine olsa aynı durun naparsın
yargılama yapmanız için soru sormadım evet herşeyin farkındayım o evli ve kimsenin yuvasını yıkmak gibi bir niyetim yok asla ama gel gör ki seviyorum uzak kalamiyorum
Uzak kalacaksın…
artik cogu kisi boyle bakma kimse itiraf edemiyor sadece
İlgisine mi kapıldın seni ne etkileyen nedir iletişimi kes direk
Yazık olur sana zaman kaybı
Allah yardımcın olsun zor bir süreçtesin
Oda biliyorsa yakınlaşır beraber olmak ister
Sevmiyorsun sadece heyecan duyuyosun
asla öyle bir his değil benim ki gerçekten çok seviyorum yoksa asla böyle evli bir adamla bırak konuşmayı bir şey hissetmek bile istemezdim ama onu ilk gördüğümden beri çok seviyorum
Sevgi o kadar basit bir şey değil yaşantı gerekiyor. Tek taraflı sevmek diye bir şeyde yoktur benim gözümde
ne desem ne söylesem boş kendisinin de bir şey hissettiğinden eminim ama asla yuva yıkan biri olmak istemiyorum canımı bu yakıyor
Yani saçma bana göre hissettiğin
sana göre saçma
Eveeet
oluyor böyle durumlar :(
Sen evli misin
değilim
Yani çözüm vazgeçmek bence başka bir yolu yok
tamam
O seni sadece arzular
yenisini bul ama evsiz olsun
bence yola devam ne yapalım kadr böyle
Sen de mi evlisin
Maalesef bazen böyle dönemler olabiliyor.
tamam mahmut abi sakin ol abim benim
Sen bekarmisin
evet
Yaslar kac
Tanıdık mı o kisi
Dertleşmek istermisin?
Gizli kaçamaklarla bu ihtiyacını gider yuva yıkma
Başka bul
Allah mesut etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar