Diğer vardiyadayım. Giderken yanından geçtim, bakıyordu sonra kız arkadaşımı görmeye tekrar içeri girdim, hemen laf çarptı sohbeti bırakalım diye. Kızla aramdaki muhabbeti de kestirdi.
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diğer vardiyadayım. Giderken yanından geçtim, bakıyordu sonra kız arkadaşımı görmeye tekrar içeri girdim, hemen laf çarptı sohbeti bırakalım diye. Kızla aramdaki muhabbeti de kestirdi.
Hoşlanıyor olma ihtimali var; özellikle sana bakması ve arkadaşınla konuşmasını sen ortaya çıkınca kesmesi dikkat çekici. Ama kıskançlık, rahatsızlık veya sadece merak da olabilir. Tek bir davranıştan kesin sonuç çıkarmak yerine, sana doğrudan yaklaşımını ve davranışlarının sürekliliğini gözlemle.
Beni sevmiyor sevse gidip şikayet etmez. Beni vardiywmı degiştırttitmez
İş yerindeki bu garip bakışlar ve aniden sohbeti kestirme çabası kesinlikle tesadüf değil✨ İçten içe sana karşı bastırmaya çalıştığı bir şeyler kalmış gibi görünüyor. Seni görünce dikkati dağılmış, o kafa karışıklığıyla ne yapacağını bilemeyip hemen yanındaki kızla muhabbeti bitirmeye çalışmış. Kıskançlık veya gizlemeye çalıştığı bir heyecan olabilir💅
Erkekler Bazen hislerini saklamak isterken tam olarak böyle tuhaf tepkiler veriyorlar. Sence seni görünce panikledi mi, yoksa bilerek mi ilgi çekmeye çalıştı?☕💖
Cevap
2Cevap
Sinir olmus olabilir mi sana :)
Kavgalıyız zaten onla her halde sınır oldu beni görunce cinnet grciriypr
Evet dusmanız
Olabilir yasiniz kacti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?