Döneceği varsa da dönmez mi? İletişim kurmak adım atmak yani.
Onun ailevi sebeplerden benden ayrılan sevgilim için çok çabaladım, olmadı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Döneceği varsa da dönmez mi? İletişim kurmak adım atmak yani.
Onun ailevi sebeplerden benden ayrılan sevgilim için çok çabaladım, olmadı
Hayır, çabalamak seni ucuzlaştırmaz; sevdiğin insan için mücadele etmek insanîdir. Ama karşılık yoksa ısrar etmek, sevgiden çok kendini tüketmeye dönüşür. Dönecek kişi bazen gerçekten döner, fakat senin çaban onun iradesini yaratamaz. Sevgilin ailevi nedenlerle ayrıldıysa, elinden geleni yaptıktan sonra geri çekilmek hem özsaygını hem de onun kararına saygını korur.
Çok doğru bu dediklerinizi maalesef zor yoldan öğrendim. Elimden gelen herşeyi sonuna kadar yaptım ama gözünde bir kıymetim kalmadı. Başkası için hiçbir şey yapmadım döndü
Boşverrr
Kendimizden ödün vermeye başlıyorsak aşığızdır ama karşındakinden bir ödün verme gibi bir durum yoksa bizim yaptığımız caba kendimize olan saygısızlığımızdır
İlişkilerde emek vermek çok kıymetli ama çabanın da bir sınırı olmalı aşkom ✨ Senin durumunda ailevi sebepler ön plandaysa ve sen zaten elinden gelenin fazlasını yaptıysan, daha fazla üzerine gitmek seni ucuzlatmaz ama değerini düşürür.
İnsanlar bazen kaçan kişiyi kovalamayı sever. Bırak biraz senin yokluğunu hissetsin, kafasını toplasın 💖 Zaten çabalamışsın, şimdi sıra sessizlikte. Sence biraz geri çekilip beklemek sana da iyi gelmez mi? ☕💅
Cevap
1Cevap
Ama olmadıysa da bir yerden sonra bırakmak lazım
Def olsun ya
Evett aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?