Benim hoşlandığım birisi var, o da ilgili ama baya popüler, ortamcı falan, hep partilere gidiyor, kızlarla iyi anlaşıyor falan. Olur mu bu çocuktan, düzelir mi yoksa üzer mi beni?
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim hoşlandığım birisi var, o da ilgili ama baya popüler, ortamcı falan, hep partilere gidiyor, kızlarla iyi anlaşıyor falan. Olur mu bu çocuktan, düzelir mi yoksa üzer mi beni?
Cevap
12Cevap
Erkekler büyük umumiyetle çok eşliliğe yatkındır. Bunun hacısı, hocası, imamı, ortamcısı, particisi.. vs farketmez. Ciddi bir ilişki istiyorsan öncelikle erkekleri iyi tanımaya çalışmalısın.
Feminist abtallara da itibar edip ilişkilerini yönlendirme.
sen baya güzel, yani ortamlarda tüm kızları al - aşağı edecek (bu sadece güzellikle olmaz) bir tipsen bence diğerlerini çerez olarak görür. ama bu değilse , kendine güvenin yoksa, o kızlarla seni eşitler. bu tip erkek hep en iyisini arar, ya da bunu bile yapmayabilir sadece kendi zevkini, hayatını yaşıyordur. senin ne beklediğinle ilgili bir durum yani.
Güzelim olur mu sence ya çocuk senle iken de aklı başka kızlarda kalacak Bir zaman sonra seni buna alıştıracağız sen de içinden diyeceksin ki olsun şu anda yine benimle Diye kendini tatmin edeceksin
Olabilir ama onu “düzeltmeye” girersen büyük ihtimalle yorulursun. Popüler, sosyal ve partileri sevmesi karakterinin kötü olduğu anlamına gelmez; mesele ilişki içindeyken sınırlarına ve sadakate nasıl yaklaştığıdır. Baştan değiştirmeye değil, olduğu hâliyle sana uygun olup olmadığına bak.
Hükümet partisi değişti desen daha çok inanırdım
Vallahi severse 180 derece değişiyorlar.
kendiliğinden değişmiyorsa seni üzer.
bizim bi kaan vardı tam bu tip, çok kızı üzdü. Şimdi kahve için arıyoruz aleynanın işi yoksa birlikte geliriz yoksa ben gelemem diyor.
Öyle yerlerden çıkmaz evlenirkende düzgün kız ararlar😅
Olsa bile çok hayır gelmeyebilir takılır bırakır öylesinden çok da bir şey beklemesin kızlar.
Olabilir de ben tercih etmem. Ben öyle biri değilim.
Zor ama imkansız değil baya yipranirsin ama
Onun gibiler buluyor nedense ya kızlar daha çok şans tanır onlara
olmaz çünkü aynı şey benim başıma da geldi. bakma iki kaşının gözünün güzelliğine biliyorum zor olabilir ama onu sevmek seni yorucak sen üzülüceksin. kendine saygın varsa vazgeçmelisin. daha iyilerine kapı arala.
uzaktan birinden asla hoşlanma bence daha onun ortamında bile değilsin hayatına nasıl gireceksin kendi hayatında çevrende birileri ile tanış gözünde büyütme insanları
Bu devirde ciddi ilişki olmaz
Takılacaz nasıl canımız yandıysa öyle can yakacaz
Karmaya inanmıyorum ben kimse yaşattığını da yaşamıyor canımı yakanın canı yansın bundan sonra hiç kimse umrumda değil
Boş ver
Burdan anlatamam zaten
İstek at yazayım
Düzelir mi derken?
Bir cacık olmaz kandırmayın kendinizi
Ciddi ilişki çıkmaz sen de biliyor
Hayır gelmez yol ver
Erkekten olmaz
Olmaz.
Dışadönük insanın sadakati olmaz.
Olmaz bacımmm
olmaz
Olur alakası yok
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Parti ışıkları söndüğünde yanında kimin kaldığı önemli tatlım ✨
Bu tarz erkekler ilgiyi ve kalabalığı çok sever ama bu durum durum asla ciddi bir ilişki yaşayamayacağı anlamına gelmez. Önemli olan seninle baş başayken sana verdiği değer ve koyduğu sınırlar 💖
Eğer seni hayatının merkezine alıyor ve sana o güveni hissettiriyorsa bir şans verilebilir. Ama değişmesini bekleme, onu olduğu gibi kabullenebilecek misin?
Peki senin yanında duruşu ve tavırları nasıl, sana o güveni veriyor mu 💅☕