Merhaba,
Neden böyle bir önyargı var? İnsanların eğlenmeye hakkı yok mu? 😃

Merhaba,
Neden böyle bir önyargı var? İnsanların eğlenmeye hakkı yok mu? 😃

Eğer ben de o partiye gitmişsem karşındakini partide tanıştık diye yargılamam çok saçma olur. O yüzden olabilir şeyler artık hepimizin eğlenmeye hakkı var önemli olan tanıştıktan sonra gideceği partiler
Hop hemen bir şey anlatayım, tam parti değil ama yakın. Kız kıza Taksim"e eğlenmeye gittik, yaşımız 19 falan. Neyse biz 3 kişiyiz, bir barın önünden geçiyoruz 3 erkek bizi durdurdu, içeri girmeleri için dam lazımmış vs. Ben istemedim ama kızlar ne olacak falan dedi, girelim çıkalım dedim vs neyse. Benim arkadaşla çocuklardan biri samimi oldu, telefon numaralarını verdiler. Olay flört-f b arasında bi yerde kaldı. Her gün kavga dövüş, çocuğun 10 söylediğinden 9 u yalan 1 i de şüpheli falan. Sonra bir ara nişanlandılar, arkadaşım şiddet gördü vs. Velhasıl bu olaylardan uzak durmalı
Hayatta herkes ile ciddi düşünülebiliyor arkadaşlar kesin konuşmamak lazım kdkdk
Evlilik fobindendir 😑
Parti ne lan 😂
Kalabalık sevmem lan 😔 hee arabaların başında kahve içip boş yaptıktan sonra otobana çıkacaksak uyar bak 🤤
Özlenen günler be
Araba susuyorsa sıkıntı demektir.
Ben geçen ay attım zehrimi lan m2 ve velar’la 😂
Nerede şimdi bilmiyorum ki 😂 rengi bok sarısı olur mu 😂
Ben bok sarısı diyorum lan. Hafif hardal rengi bildiğin bok sarısı işte 😂
Cevap
11Cevap
Nikah olursa düşünülür gadası
ben düşünürdüm evet
Düşünülebilir tabii sonuçta partiye gitmesi bir insanın kötü olduğu anlamına gelmez ki
Benim gidebileceğim tek parti çay partisi olur çiğ köfte partisi olur jsjsjs aslında partinin ne partisi olduğuna göre değişir bencee
Ortamina göre değişir işte 😀
Ne bilim parti falan diyince benim aklım Netflix artı 18 partiler geldi ömründe kaç kere partiye gittin diye sor ksjsjs şimdi o partiyle benim çiğ köfte partim bir mi jsjs
😀Siparis verelim
😀acil toplanalim
Düşünülebilir. Ne yani illa mahallemizde oturan ve sülalesini tanıdığımız biri mi olması gerekiyor? ya da okuldan sınıf arkadaşımız mı olması lazım? İnsanlar insanlarla insanların bulunduğu yerlerde tanışabilir görüşebilir bu normal.
Mekanlar değildir ki ilişkinin türevini belirleyen; insanların birbirine olan gönül iliskisidir esas olan.
Hayır düşünülmez, ben bunun sonunu bildiğim için yapmıyorum..
Neden düşünülmesin ki.
Hem iki tarafta aynı ki aynı ortamda tanışıyorlar.
Sonucta kendisi de gitmis, cok sacma bir bakıs açısı
düşünülebilir... önemli olan senin isteklerine uygun biri olması
Düşünülür tabii ki gördüm de karakteri sağlam insanlar çıkıyor..
Düşünülebilir neden olmasın. Her partiye giden insanın niyeti kötü diye bir şey yok ki.
Neden düşünülmesin ki? Biz de o partide olduğumuza göre belki de kafalar denk.
Niye olmasın nalaka ya
Dimi partiler eğlenmek için var
+26627282299228
Kaç günlük bi ciddiyet mesela😂😂
Ciddi ilişkinin nerden nasıl geleceği hiç belli olmaz.
O ne ki, niyekineki partide tanışıyoruz. 😀
Olmaz ben Kadıköy Moda'da yürürken laf atanlara girişsin istiyorum benimki. 😂🤭
Nedenki supermann. 🦸♂️
gayet de güzel düşünülür
Düşünülebilir önyargılı olmamak lazım
Ortamın neresiyse ona göre birini bulursun
hiç böyle bir şey yaşamadım bilemiycem
Ciddisi istisna olur…
düşünülür
Bar parti kızı ile olmaz
Evet düşünülmez
Düşünürüm doğrusu