Bana niyeyse çalışmayan kızlara karşı daha ilgililer gibi geliyor😂 Çalışanlara karşı daha farklılar ne yani bi kızın çalışması soğuma sebebi mi
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana niyeyse çalışmayan kızlara karşı daha ilgililer gibi geliyor😂 Çalışanlara karşı daha farklılar ne yani bi kızın çalışması soğuma sebebi mi
Bence burada bir sürü denklem var. Çalışıyor olmayı karşı tarafa silah olarak kullanıyorsan (mesela para kazanmayı eşinle rekabet haline getirmişsen sıkıntı, senden daha baskınım, benim dediğim olur tarzı yaklaşımlarda bulunuyorsan al sana Mahmut abi... bu da sıkıntı.) İlişkilerde kendi istediğini dayatmak zaten iletişim değil, bencillik olur. Bazen senin istediğin, bazen eşinin istediği olur. Çalışan kadını tehdit olarak görmemek lazım. Ayrıca sadece para kazanmak değil olay, sosyalleşiyorsun. Gün içerisinde tüketmen gereken cümle miktarını iş yerinde bitiriyorsun. Akşam eve gelince adamın başını yemene gerek yok. Mis gibi. Öteki türlü çalışmayan bir kadını ele alalım. Evde kimseyle konuşmamış akşama kadar eşinin gelmesini beklemiş. Akşam adamın pili bitmiş dinlenmek ve ses duymak istemiyor ama kadının hala konuşmak için enerjisi var, adam için sen sadece dırdırcı bir kadınsın o andan sonra. Ha bu arada erkek çok zengindir ve karısına tüm imkanları sunuyor, kadın da akşama kadar arkadaşlarıyla sosyalleşiyor sporuna alışverişine altın günlerine gidiyor. O da bir dengedir.
Hayır, kesinlikle bir soğuma sebebi değil. Aksine, birçok erkek kendi ayakları üzerinde duran kadınları çok güçlü ve çekici bulur. Çalışmayan kızlara olan ilgi, bazı erkeklerin koruma ve kontrol etme içgüdüsünden kaynaklanır. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın erkek için muhtaç olmayan biridir. Bu durum özgüvensiz erkekleri ürkütür ama olgun erkekleri cezbeder.
Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve özgüvenli kadınlar her zaman ortamın en ışıldayan yıldızıdır✨
Bazı erkekler kendi yetersizlik hisleri yüzünden bu güçlü duruştan çekinebiliyor. Çünkü o zaman o kadını sadece parayla veya güce dayalı imkanlarla etkileyemeyeceklerini çok iyi biliyorlar💅
Sen sakın bu algıya takılıp kendi ışığını söndürme. Doğru ve olgun bir erkek senin başarından soğumak yerine gurur duyar💖
Peki senin karşına çıkan kişiler genelde bu tarz tavırlar mı sergiledi, ne yaşandı tam olarak?🥺
Cevap
14Cevap
Merhaba,
Çalışmayan kız sevmiyorum. 😅Zırt pırt mesaj arama saçma yani! 😅
Çalışsın ki sürekli mesaj atmasın!
Çalışan kız daha iyi neden öyle dusunuyosun ki
Ben değil erkeklerin geneli böyle düşünüyor aslında
Ben ayrım yapmam ama her kız çalışsın ayaklarının üstünde dursun araba kullanmayı bilsin isterim yani evlenseler de lazım oluyor araç kullanmaları
Ben özgüvenli ve özgür kız severim ama geneli öyle erkeklerin maalesef
Çalışan kadın ister istemez erilleșiyo, O yüzden de bana çekici gelmiyo
Değişik😂
Tecrübeyle sabit çalışan kızın yoğunluğundan dolayı bana yetmemesi
O zaman çalışmasın ihtiyaçlarını da sen karşıla😂
Olur buyursun gelsin benimle yaşasın
Bence çalışan kız daha iyi
Katılıyorum
Çok saçma bir ayrım olur gerçekten
Öyle olabiliyo valla yorumlarda bi abi de aynısını demiş😂
Yani benim zaten son sevgilimin tüm ihtiyaçlarını ben karşılıyordum , bu beni hiç te rahatsız etmesi açıkçası, o beni mutlu ediyo ben niye etmim
Doğru çalışmasını istemiyosan destek olacaksın :)
Tabiki seve seve olurum , çalıştırmam ben sevdiğim kızı
karakteri önemli ya umurumda değil işi işsizliği
Çok doğru
bulmayız
Bilmiyorum ki knk
sana öyle gelii
Yok abi alttan yorumlara bak anlarsın😂
boş ver onlar abazanus
ne alaka
Valla üstteki abimizin yorumu oku mesela😂
yok. isterse madenci olsun guzel olsun gerisi onemsiz
Ben buluyorum