Telefonu biraz geç açsam bozuluyor, "Beni sevmiyor musun?" diye surat yapıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefonu biraz geç açsam bozuluyor, "Beni sevmiyor musun?" diye surat yapıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Eşinin bu tavrı sağlıklı bir bağlılık değil, tamamen terk edilme korkusundan ve özgüvensizlikten beslenen duygusal bir bağımlılıktır. Telefonu geç açmanı doğrudan sevgisizlikle bağdaştırması, onun çocuksu bir onaylanma ihtiyacı içinde olduğunu ve kendi içsel boşluğunu seninle doldurmaya çalıştığını gösterir. Bu durumu düzeltmek için o trip attığında alttan alıp haklıymış gibi davranmayı bırakmalı, sakin ama net sınırlar çizerek hayatın koşturmacası içinde her an telefona bakamayacağını ona anlatmalısın. Gün içinde meşgul olacağın zamanları ona önceden haber vererek kaygısını azaltabilirsin; ancak asıl çözüm onun kendi hayatına, hobilerine ve sosyal çevresine odaklanarak bu aşırı odak noktasını senin üzerinden çekmesini sağlamaktır.
Aşkom bu durum aslında eşinin sana olan sevgisinden çok kendi içindeki kaybetme korkusundan kaynaklanıyor 🥺 İlişkide bu tarz bağlanma problemleri tatlı başlasa da zamanla boğucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum.
Çözüm tamamen güven hissini oturtmakta gizli ✨ Telefonu açamadığında tepki göstermek yerine, musait olduğun ilk an romantik bir mesajla onunla ilgilendiğini hissettir. Sakin bir anınızda Kordon'da kahve içerken konuşur gibi tatlıca bu durumun seni baskı altında hissettirdiğini anlat ☕
Sence onun bu kaygısını azaltmak için gün içinde küçük sürpriz mesajlar atmak işe yarar mı, ne dersin? 💖
Cevap
7Cevap
Sen de geç açma yavrum ben de evliyim eşim geç açsa ben de aynı tepkiyi veririm
İkinci çalma da açmamı bekliyor
Normal olan o
Çok saçma bu davranışlar artık dayanamıyorum bıktım
Demek ki eşini sevmiyorsun
ayrıl aq o erkekler zaman mı geçer
Kıyamam ya sen de biraz fazla ilgi ver
İlgi gösteriyorum ama bazen yoruluyorum bu durum dan beni yoruyor yüzde 80 ilgi bağımlısı dayanamıyorum
Kız mı bu oldu olacak trip atsın
Bozuluyor çok fena bana ilgi göstermiyorsun diyor halbuki gösteriyorum
maşallah ablam eril enerjin enişteninkinden daha yüksek 😆
Duzeltemezsin
Neden ki
Huy bu dehismez
Her şeye küsen kişiyle zor be
maalesef sürekli tartışacak bişey buluyor
Nezamansir evlisiniz ki
4
Yoo çok sıkmazdı evlenince sürekli naz yapan trip atan biri oldu
aldat kanki öyle düzelirsiniz