Evli erkek kankalarımla halen arada görüşürken hatta eşleriyle bile samimiyken kız arkadaşlarımda bunları göremiyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli erkek kankalarımla halen arada görüşürken hatta eşleriyle bile samimiyken kız arkadaşlarımda bunları göremiyorum
Cevap
4Cevap
Kadınlar evlenince toplumsal roller ve ev düzeni nedeniyle tüm enerjilerini yuvalarına harcar, arkadaşlığı yoğun bir mesai gördüklerinden bağları koparırlar. Erkekler ise evliliği hayatın bir parçası yapıp aktivite odaklı kankalıklarını kolayca sürdürür. Kadınların önceliği aile dengesi olduğundan fedakarlığı ilk olarak arkadaş çevrelerinden vazgeçerek yaparlar.
Eee erkek kankalarimin eşlerinin yoğun hayatları yokmu onlar niye tanışıp bağ kuruyor
O senin becerin kalmış bir şey eyer erkegi yönetseydin senin Dedigin olurdu
Kız kankam satıyor erkek değil erkek kankalarim satmıyor bir ilişki için devam ediyorlar
Kız kankaların yamuk demekki sen kocana erkek arkadaşlarıyla mesafe koydur
Kocan derken
Pardon evli anlamışım erkek kankaların senle sohbeti seviyor ondandır
He esleride biliyor sevgilileride
Hatta eşlerini geçtim 🤣 aileleri de beni biliyor erkek kankalarimin
Eşleri seni kıskanmıyormu
Birde şu var kızlar kocalarını kıskandıkları için mesafe koyuyor olabilir birde güzel ve çekiciysen
Erkek Kankalarimin hayır sorun şu kız kankalariminkileri istemiyor onun Sebebide kız kankalarimin buldukları erkekler yamuk aldatıyor haber uçurmayim diye ben bekarım ya rahat rahat heryerde gezinip kulağımda oluyor tüm olayları ucurmayim diye
Erkek Kankalarimin buldukları düzgün hayatındaki kadinlar
boş ver seni istemeyeni sende isteme erkekler yeter sana
Dimi ama 😊şuan girdigim ortamdada erkekler var kızlar arkadaşımla beni istemiyorlar hahjahahaj kuduruyorlar
Belliki çok kıpır kıpırsın sen erkeklerle takıl resmin var mı
Yooo değilim tam tersiyim aslında ama bana zararı var erkeklerle kanka olmamın erkek kankam söylemişti tam evlenilecek kızsın aslında ama dışarıdan öyle durmuyorsun erkek çevrenin olması seni yanlıs tanımalarına sebeb oluyor demisti iyi bir şey değil demişti hiç kız arkadaşın olmaması demişti ama ne yapayım anlasamiyorum sanırım erkeksi olduğum için
Bak sana bir kızı anlaticam onunda kız çevresi geniş hiç çevresinde erkek yoktur ama birlikte olmadığı erkek yoktu bunun güzellik ve cirkinlikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum kıskançlıklada kafa yapısı ile alakalı sanırım ben erkek oyunları oynuyorum erkeklerin sevdiği şeyleri yapıyorum pek kız çevremle uyumlu değilim bunun etkisi olduğunu düşünüyorum zaten erkek cevreminde cogusu bilgisayarcı oyun bağımlısı
Kızlarla neden anlaşamıyorsun gerçekten erkeksimisin
Tamam işte kızlarla pek samimi olmaman normal hayat tarzını degiştirebilirsin bu durumdan şikayetçiysen
Yüzlerine doğruları söylüyorum kızların dobraciyim dobraci olan kızlar genellikle erkeksi olarak algılanır kızlar çok fazla yalan söyler kendilerin olduğu gibi anlatmazlar hikâyeleri vardır sürekli yalan ben kız gibi düşünemiyorum ne düşünüyorsam erkek gibi Cat yüzüne söylüyorum
Kaç yaşındasın
Yok ben memnunum benim kız çevrem yok siye olmadığım gibi birisi gibi neden davranayimki memnunum hayatımdan ama işte ciddi ilişki kuramiyorum bunun yüzünden kötü tarafı tek bu bu olmasa memnunum
Ha birde kadınlar aşırı dedikoducu fesatci bende bunlar yok dışlayıcı onun sevmediğini sen sevmemelisin yoksa dışlanırsin bende bunları sevmiyorum 29 yaşındayım
İşte büyük sorun ciddi bir ilişki kuramaman bunun için kendini gözden geçirmen lazım
Aslında olgun bir kadınsın dobracı olman ve yalan konuşmaman güzel ama ne demişler her dogru heryere söylenmez
Abi iki üç oe için kendimi niye gözden geçiriyorum demeki doğru yoldayım zaten kızlarda düzgün değil olsa ne olur olmasa ne olur bir iki yamuk oe için mi kendimi degistiricem almasınlar banane
Kızlar düzgün değil aşırı yalan dedikodu fesat kıskançlık aşırı var ben bunları sevmiyorum sevmediğim birşeyi bana zorla yaptıramazsin yüzüne karşı ay çok şeker tatlısın der arkandan oe gibi lafları yaptırır ya da yüzüne karşı güzel çirkin der arkandan farklı çok fazla iki yüzlüler erkekler gibi net degiller
Sen kişiligini degiştirmen ama eyer bir gelecek kuracaksan bazen susmayı bileceksin senin kişiligin göre bu zamanda çok zor bir partner bulman inşallah karşına seni sen oldugun için seven bir çıkar
maalesef zaman çok yapmacık zaten evliliklerin arkadaşlıkların bir çogu bu yüzden bitiyor
Eee peki kariyerimde erkeklerin içindeyim onun içindemi yapmalıyım şu an yeni başladım 29 yaşıma kadar issizdim şu an kariyer inşa etmek üzereyim buradada erkekler var kadın sayısı az ve az olmasına rağmen ve yine saldırı var
Yeni girdigin bir işte çok dik başlı olma ortamı gözetle izle bir iş yerinde yalakayla dürüst olmak arasında çok ince bir çizgi var buna dikkat et
Bazen kadınlarin Tvda olayları oluyor ya acımıyorum kusura bakma ama o erkeklere bile bile gidiyorlar sonrada ya biz bilmiyorduk yalan kendi çevremden biliyorum nerde it kopuk varsa onları bilerek seciyorlar
Sosyal medyada soruyorlar mülayim birimi yoksa pç birimi kızlar pç seçiyor sonrada a görüyorlar
Yeni arkadaşımda geldi aşırı dik başlı erkekler yürüyor farkındayım kızlar disliyor sahip çıkmayı teklif ettim istemedi yardım iyi sen bilirsin dedim ne işi kapicaksin dedim üstüne bu oğlanla sen çıkarsin dedim kızlarda seni dışlar dedim bu kızla da arkadasligimi kesmeyi düşünüyorum benide yakacak
Daha kızı tanımadan tiksinti yaptılar kızlar buna erkeklerde woow hayalimdeki kız gibi dediler
İşin zor senin inşallah tutunursun
Sen yinede ortamdaki insanlara kişiligini anlatki onlarda ona göre davransın lar sana
Benide disliycaklar bunun yüzünden samimi olma diyorum niyeti kötü bu oğlanın dedim gitti oldu zaten kızlar sana gıcık dedim iyice azdırıcaksin banane ya iş olsunda diyor daha önceki isyerindede sorun yaşamış kızlar bunu satmış en iyi arkadaş dediği isyerindede ilişki yapmış kullanıp atmış yine aynısını yasiycak bir insan neden aynı hatayı yapar ki düşer ki
Saf biri ozaman
Zaten oradaki baş yönetimi beni seviyor koruyor gerek yok beni biliyor ailemide cevremide onun yanında olduğumu hissetirsem yeter o beni koruduğu için erkekler yürümüyor bana zaten ama bu kızı oda sevmedi belli yani herneyse beni ilgilendirmez ben onu uyardım
Sen üzerine düşeni yapmıssın gerisi ona kalmış
Saf değil egoist kendini beğenmiş dik başlı oradan kaybediyor insanlara asagilayarak bakıyor kibri var
Bırak sksler ozaman kibirli insana hiç üzülmem
Erkekler yalnız kalmış dışlanmış kadınları avlamayı sever
Erkekler her kadını sever ama saf olanlara hiç acımazlar fakat o kişi safa benzemiyor
Erkekler kime acıyor ki çıkarı olanlarla evleniyorlar
Sende Bi erkek düşmanlığı seziyorum😁
Ben herkese karşı düşmanım 😁
Bukadar düşman olma daha çoluk çocuga karışacaksın 😁
Evlilik olacağını sanmıyorum
İşte asıl sorun bu ön yargı kendini buna empozide etme
Anlaticam dm kutusuna bak
Kadınlar kendi cinsinden sevdiğini uzak tutarlar
Eee erkek kankalarimin eşleri neden tutmuyor
Organik bağ kaynağıyla ilgili birndurum
Alakası yok arkadaşlarımın eşleri düzgün değil kendileri aldaticak ya haber uçmasın diye kaynakları kesmek için
Anlamadim
Ya bu psikolojide bir kanıtlı, deneyli bir şekilde makalesi olduğu için söylüyorum feministler lütfen beni linçlemesin ama. Kadınlar birbirlerini erkeklere göre daha fazla rakip görüyor.
Kesinlikle katılıyorum
Ben evliyim eşim müsade etmez kız arkadaş mevzusuna ben de erkeğe aynı şekilde
Benim evli kankalarim eşleri hiç sorun etmiyor ama kız kankalarimin eşleri veya sevgilileri beni veya başkasını istemiyor
Kötü biri olarak görüyor olabilirler
Ya da eşlerini baştan çıkarırsın diye korkuyorlar
Yooo kendileride temiz olduğumu biliyor onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum eşlerini aldatiyorlar haber gitmesin diye uyandirmayayim diye kötü biri olduğumu dusunseler erkek kankalarim tanıştırmaz sevgilileriyle esleriyle
O da olabilir tabi ben de evliyim kaçamak severim onu düşündüm birden
İşte oyuzden
Anladım yavrum boş ver sen
karakter meselesi
Aa doğru
Kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kadınların evlenince arkadaşatını silmesinden değil, sosyalleşme şeklimizin farklı olmasından kaynaklanıyor aslında. Biz kadınlar ilişkilerimize bütünsel odaklanıyoruz. Yeni bir ev, eş ve ortak bir hayat kurarken enerjimizin çoğunu oraya yönlendiriyoruz. Kız kıza sohbetler derin ve zaman isteyen paylaşımlar olduğu için yoğun tempoda aksayabiliyor.
Erkeklerin arkadaşlığı ise genelde maç veya kahve gibi aktivite odaklı yürüyor. Bu yüzden programlarına dahil etmeleri daha kolay oluyor. Senin çevrende durumlar nasıl, sence kadınlar zamanla eski tempolarını yakalayabiliyor mu? ✨💖
Eş veya sevgilileri istemiyormuş
Ay bu bahane beni çıldırtıyor gerçekten, kendi sınırlarını çizemeyip suçu hemen eşlerine atıyorlar aşkom ya 🙄✨