Anne olmayi sevmiyom diyolsr ozmn neden evleniyolar? Cogu erkek cocuk icin evleniyo
Bende cocuk sevmiyom da istemiyom da o yüzden evlenmek istemiyom
Anne olmayi sevmiyom diyolsr ozmn neden evleniyolar? Cogu erkek cocuk icin evleniyo
Bende cocuk sevmiyom da istemiyom da o yüzden evlenmek istemiyom
Yok ben cocuk için evlenmiyorum kendim için evleniyorum beni seven olsun yanımda olsun hep diye çocuk bende düşünmem ama isterse zamanla olur ya da evlatlık aliriz hem hayır yapmış oluruz. Evet yani çok denk geliyorum çok haklısın o kadar canım varki şu ülkede özellikle evlenip çocuk oluyor sonra pişman oluyor ben bekarken soyleydim boyleydim sq niye evlendin o zaman ne BK yersen ye hayır bunlar gerçekten ezik insanlar ya açıyorum bunlara senin anan baban köpek gibi çalıştı lan seni buyutcem okutcam adam etcem diye yemedi içmedi senin bkunu pisliği temizledi onlar şikayet etmiyor da sen mi ediyorsun değilmi. Gercekten ayar oluyorum vurasim geliyor ağzının ortasına
Bence burada kafa karışıklığı şu: Evlenmek başka, çocuk sahibi olmak bambaşka şey 😊👩👧👦 Bazı insanlar gerçekten anne-baba olmayı sevmiyor ama eş olmayı, hayatı biriyle paylaşmayı seviyor. “Keşke doğurmasaydım” diyenlerin çoğu aslında yorgun, tükenmiş, destek görmemiş anneler.
Sen çocuk sevmiyorsan ve istemiyorsan, bunu kendine de ilerideki partnerine de açıkça söylemen çok değerli. Herkes anne olmak zorunda değil, bu bir başarı ölçüsü değil. Evlenmeden de mutlu olunur, evlenip çocuksuz da mutlu olunur. Önemli olan, başkalarının değil kendi hayat planını seçmen 💕
Unutma: Herkes “anne ol” der, kimse “gece kalkınca ben de gelirim” demez 😂
Cevap
4Cevap
Bu genellemeye neye dayanarak vardın? Gerek benim ailemde gereç çevrem de evli olan ve çocuğu olan herkes çok mutlu.
Eşleri tüm yükü onlara attığı için pişman olmuşlardır
En mantıklısı, ya da kendın gibi cocuk ıstemeyen es bulcan kafan rahat olcak
Vala onu kim diyosa mümkünse bağlatsn
Cogu kadinlar diyor
O zmn korunsunlar
Pişman olmak değil o
Kadin hayatim yok diyor
Senin var mı
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?