Yemek yapmasını bilmediğim için eski nişanlım beni terketti?

bu beni ailesiyle tanıştırmaya götürdü neyse yemek yiyoduk beni yemeğin ortasında eski nişanlım ve ailesi gömdü bu ne biçim kız falan der gibi benim ellerim titredi annesine iki tane kız kardeşinin başörtüsünü çıkardım birbirimize girdik eski kayınpederim masumdu bir de görümcemin kocasına ve çocuklara dokunmadım
en sonda eski nişanlıma bi tokat yapıştırdım eski kayınpederimin elinden öpüp özür diledim çıktım eski kayınpederim de gülmeye başladı niye güldü anlamadım ama denilenler çok zoruma gitti çıkarken kayınpederim konuşuyodu bu ne terbiyesizlik ben size böyle mi öğrettim kıza karşı iki dakika saygılı olamadınız mı senin bu entel dantel oğlun da bu gidişle evde kalır iyi yapmış dedi ben ağlarken duydum taksi geldi gittim 😓 bir daha hiçbir erkeğin evine tanışmaya gitmicem ah bende canım bende adam ertesi gün aradı eski kayınpederim özür diledi yaşlı adamın özür dileyişi de zoruma gitti birbirlerine ama fena girmişler benden sonra
Güncellemeler
3 gü
kızlar erkeklerin ailesinin evine tanışma yemegine sakın gitmeyin benden size tavsiye gene ben sesimi çıkardım sessiz sakin kızcelerim hele sakın gitmesin kafayı yersiniz
Yemek yapmasını bilmediğim için eski nişanlım beni terketti?