Kocam eski sevgilisi için beni terk etti?

Öyle zor durumdayımki eşimle severek evlendik yani en azından ben öyle sanıyordum taaki eski sevgilisiyle yeniden karşılaşıncaya kadar, 4 yıllık evliyiz çocuğumuz yok, 5 ay önce bigün avm de geziyoruz yemek falan yedik herşey iyi hoş sonra arkamızdan 2 kız geçiyordu ikiside maşallah uzun boylu bakımlı güzel kızlar o sırada eşime bişey sordum baktım arkadaki kızlara bakıyor ne oldu dedim yok bişey dedi ama yüz ifadesi bir değişti neyse fazla üsteledim aradan bir hafta geçti hala o durgunluk bir uzaklara dalıp gitmeler düşünceler falan neyin var senin dedim yok bişeyim dedi ben ısrar edince anlattı hani geçen avm ye gittik ya 2 kız gördük dedi eee dedim işte o kızlardan birisi benim eski sevgilimdi dedi, ben daha fazla bişey sormadım oda anlatmadı ama o günden sonra kocam çok değisti sürekli o kızı düşünür olmuştu belli ve buda beni fazlasıyla rahatsız ediyordu en sonunda dayanamadım eski sevgilini düşünüyorsun dimi dedim, saçmalama onuda nerden çıkardın dedi, yalanmı o kızı gördüğün günden beri çok değiştin dedim, iyi değilsin sen dedi işte yoruldum biraz hepsi bu falan deyip geçiştirmeye çalıştı, beni kandırma dedim bana karşı tavırların çok değişti anlamadığımımı sanıyorsun tabii güzel kız onu görünce mazin gözünde canlandı dimi dedim, oda evet eski sevgilimi düşünüyorum onunla bidaha karşılaşıcamı beklemiyordum izmirde okuyordu dönmüş onu görünce neler kaybettiğimi şimdi daha iyi anladım dedi ve çekti kapıyı çıktı 1 hafta eve gelmedi telefonlarıma çıkmadı mesajlarıma cevap vermedi 1 hafta sonra geldi eşyalarını topladı ayrılmamız ikimiz içinde en hayırlısı dedi her ay nafaka öderim yeterki zorluk çıkarma dedi ben onu unutamamışım dedi ve gitti 2 gün öncede boşanma davası
Kocam eski sevgilisi için beni terk etti?