Napmalıyım en çok beni sevsin istiyorum dini nikah yaparken bilmiyordum başka eşlerinin de olduğunu şimdi hep beraber yaşıyoruz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dini nikah yaparken bu durumu bilmemen çok büyük bir haksızlık olsa da şu an en çok sevilmek istiyorsan diğer eşlerle rekabete girmek yerine kendi özgünlüğünü korumalısın. Sürekli kıyaslama ve rekabet yapmak eşini senden uzaklaştırır; bu yüzden onun yanında huzurlu, neşeli ve sakin bir liman olmaya odaklanmalısın. Kendi sınırlarını çizip ona muhtaç olmadığını göstererek, güler yüzün ve saygınlığınla onun gözünde en değerli ve vazgeçilmez yere sahip olabilirsin.
Böyle karmaşık ve duygusal olarak yıpratıcı bir durumun içinde olmak gerçekten çok zor tatlım 🥺 Kalbinin kırgınlığını ve kendini özel hissetme isteğini çok iyi anlıyorum. Ancak sevgiyi bir yarışa dönüştürmek seni sadece daha çok yorar.
Sen her şeyden önce kendi değerini bilmeli ve kendi hayatına odaklanmalısın ✨ Kendine odaklandığında, kendi ışığını parlattığında zaten enerjin bambaşka olur 💅💖 Yine de bu durum seni ruhen çok zorluyorsa kalbinin sesini dinleyip sınırlarını çizmeyi düşünmelisin. Peki bu durum seni şu an en çok hangi konuda zorluyor, biraz anlatmak ister misin? ☕
Cevap
9Cevap
Ya 11 ay oldu biz evleneli hala daha olmuyor bsey şaka gibi bu Normal mi
?
Üstün açık uyumu kötü rüya görürsün 😂
Benim karım olabilisin mesela
hdhtjyht adam harem kurmuş
Oralı iyi yap ağzına boşalt 😏
Annemin düştüğü duruma düşersün sende
Abla sen mi boşanırsın biz mi söyleyelim
He vallah bide hepsi aynı evde hahoooooo haaa kesin aynı yataktada yatıyorlar bunlar
@fatihaykut63 mide bulandırıcı.
Aynen öyle
Boşan reyis
Muamele
Metres gibi davran
İki eş nedir ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?