Erkek için de kadın için de geçerli, öncesi hem sorumluluk hem finansal açıdan, sonrası ise yeni hayata uyum açısından sorun oluşturuyormuş
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek için de kadın için de geçerli, öncesi hem sorumluluk hem finansal açıdan, sonrası ise yeni hayata uyum açısından sorun oluşturuyormuş
Sosyolojik araştırmalar gerçekten de 28-32 yaş aralığını boşanma riskinin en düşük olduğu "altın dönem" olarak gösteriyor. Bu dönemde bireyler hem ekonomik istikrara ulaşıyor hem de karakter olarak olgunlaşıyor. Erken yaşlar finansal ve duygusal yükleri kaldıramazken, 35 yaş sonrasında ise bireysel alışkanlıklar kemikleştiğinden yeni bir ortak hayata uyum sağlamak zorlaşıyor.
Evet doğru
Bence bu yaş aralıkları sadece istatistiksel verilerden ibaret aşkııım! İdeal yaş biyolojik ya da finansal takvimden ziyade, ruhsal olgunluğa eriştiğin andır. İki insanın birbirini gerçekten anlaması, hayatı paylaşmaya hazır hissetmesi her türlü araştırmadan çok daha değerli.
Benim de çok mutlu giden bir ilişkim var ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum; hazır hissetmediğin sürece 30 yaşında da olsan o sorumluluk ağır gelir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence hazır hissetmek yaşla mı alakalı? ✨💖
Cevap
5Cevap
İdeal evlenme yaşını bilmiyorum ben 32 yaşıma 1 evlilik 2 çocuk bide boşanma sığdırdım. Bundan sonra hiçbirini düşünmüyorum dhshhs
25den önce mi evlenmiştin
😕😕umarım bundan sonra mutlu olursun
evlenmeyi o kadar düşünmüyorum ki, ama 25 ve sonrası da geç geliyor nedense
Neden geç geliyor çok ilginç duyduğumuz onca kötü haberin sebebi genç yaşlarda verilen yanlış ve cahilce kararlar değil mi
evet öyle. bu yaşlara gelince insan daha olgun ve tecrübe sahibi oluyor. kendi değerini daha cok biliyor ama cocuk kısmını dusununce geç geliyor iste bilemiyorum
Çocuk da 35 yaşına kadar sağlıklı bir şekilde doğurabiliniyor aslında
canım çevremde 46 yasında doğuran da oldu, ondan bahsetmiyorum ben 25te anne olmak farklı 35te farklı yas ilerledikçe tahammül seviyesi azalıyor cocugunla arandaki yas farkı artıyor bu da insanı zorlayabilir
Tabi öyle ama avantajları da var şahsen ben ergen gibi bir anne babadansa olgun oturaklı bir anne baba isterdim
ahsshsha haklısın ama atıyorum kendim icin dusununce genc yasta büyütüp bakmak isterim aramızda çok fark olmasın ki beni kendine yakın görsün isterim ama hayırlısı tabii ki hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
Amin canım
çocuktan dolayı o yaşlar bence
Ya bir insanla aynı evde yaşamak da kolay değil hem birbirinizi idare edebilecek kadar büyük hem de tahammül edebilecek kadar küçük olunmalı
Evet doğru
32ye kadar yolu var
Aynen
Gelecek ay 31 oluyorum
Duzenimi kurmadan evlenmm
Ama çok geç kalma karakter kemikleşince biriyle anlaşmak zor oluyor
Yok ki es sevgili yok
Ya dua etmelisin elbet iyi biri denk gelir
Sagol yasinn kac
21
Olgunsun hosuma gittin
Nerede yasiyorsn