Ama uzun zaman, yıl oldu artık. Başkasını bulur musunuz yoksa uyanır diye bekler misiniz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca süren bir koma durumunda, içimdeki o büyük sevgiye rağmen bir noktada hayatıma devam etmeyi ve kendime yeni bir yol çizmeyi seçerdim. İlk yıllar uyanacağına dair büyük bir umutla ve sadakatle beklemek son derece insani olsa da, zaman geçtikçe bitkisel hayatta kalan birini beklemek yaşayan bir insanı da onunla birlikte yaşayan bir ölüye dönüştürür. Giden veya uyanamayan kişinin de benim hayatımı tamamen karartmamı istemeyeceğini bilerek, onu kalbimin en özel yerinde bir anı olarak saklar ama hayata tutunurdum.
Bu soru kalbimi o kadar sızlattı ki anlatamam 🥺 Gerçekten duygu dolu, çok zor ve insanı derin düşüncelere gark eden bir durum. Sevmek sadece iyi günde el ele tutuşmak değil ki, ruhunu O'na emanet etmektir.
Eğer Kalbimde o büyük aşk varsa, ne kadar zaman geçerse geçsin uyanma ihtimaline tutunurdum. Onu öylece geride bırakıp hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam edemezdim ✨
Sen böyle bir durumda kalsan kalbinin sesini mi dinlerdin yoksa mantığınla mı hareket ederdin? 💖
Cevap
7Cevap
Benim bi kızı unutmam ortalama 3-4 yıl sürüyo, O süre içinde uyandı uyandı, Uyanmadı kendisi bilir 😂
Yani Allah korusun ama bir tık haklsın
Şaka bi yana da zor bi durum tabi, Umarım kimse öyle bi seçim yapmak zorunda kalmaz
Böyle bır sey yasadın mı
Yok sadece aklıma geldi soru
Aman allah korusun ya, sen de ne kötü şeyler düşünüyorsun
Devam ya sanırım gerçekçi olun
Beklerdim Tabii ki zaten Hayat çok kısa..
Şahanesin erkek misin bu arada ilk defa kore fanı gördüm erkek
Erkeğim burada yadırgıyorlar ama. Müslüm fanı olsam yadırgamazlardı
Hayır tam tersi havalı geldi bana
Beklerdim, hastalıkta sağlıkta
Şahane birisin
Beklerim.
Şahane birisin
Teşekkürler.
Beklerdim
Çok zor bir soru.🤔
Beklemem
Bacım sen nasıl 32sin 18gibisib
Yanlış yazdım onu nasıl düzeltirim diye herkese sordum ama herkes yeniden hesap açman gerek dedi 20 yaşındayım
Bebek gibisin bacım maşallah
O senin güzel bakışın canımmmm
Ama dikkatli ol burada benden söylemesi
Neden
Aşk burdaki erkekler çok tuhaf o yüzden diyorum
Evet sapık hepsi
O yüzden diyorum bu arada yanlış anlama bende bir ara 18yaşımda canım yks kazanamam diye bir yorum yazmıştım biri de ben koçum demişti telegrama gittim adamla adam bir anda adımı sordu saçma sapan şeyler sordu engellemiştim sonra
Birkaç yıl beklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?