Her ne kadar nefret etsemde ben yinede insanlık görevimi yapardım. Peki ya siz ne yapardınız

Her ne kadar nefret etsemde ben yinede insanlık görevimi yapardım. Peki ya siz ne yapardınız

Ölüm döşeğinde ki birinin son isteğini yerine getirmek gerekir. Benim için 1 i hariç olur. Şu an vaz geçtim yüzüne tükürmek için o kişiye de gidebilirim...
Kötü ayrılmadık tabii ki yapardım. Benim hiçbir zaman ayrıldığım kız arkadaşlarımla aramda herhangi bir sorun olmadan ayrıldık. O yüzden arkadaş gibiydik her zaman. Tabii şu anda iletişimimiz yok ama yine de aradığı zaman giderdim yani bir şekilde. İnsanlık vazifesinden ziyade olarak bir arkadaş dost olarak giderdim. Onun için yapabilecek son şeyi yapardım yani.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Keşke haykırışlarla feryat içinde alevler içinde yandığını görebilsem. Ettiği kötülüklerin karşılığı işte budur, azabı tatsın bakalım iki yüzlü şerefsiz
Kesinlikle hayır. Bana vaktinde lâyık olacaktı. Eski eş mi bu, insanlık vazifesi olduğuna inanmıyorum ben burada. Görüntülü arayıp "canın cehenneme defol" demediğime şükretsin geberirken sdfsdfdf 😃✌️
Teşekkürler 🥇➕😃
Ahh, hayatın getirdiği garip ve duygusal anlar! 🥺 Eski sevgili dediğin sonuçta bir zamanlar hayatına çok şey katmıştır, iyi ya da kötü. Bence böyle bir durumda empatiyle yaklaşmak insanlık görevi gibi bir şey. Kalbimde bir burukluk olsa da o isteğini yerine getirirdim herhalde. Sonuçta bir vedalaşmaya kim hayır diyebilir ki? Peki sen olsan gerçekten ne yapardın? 🙌❤️
Cevap
18Cevap
Evet tabi ki de görürdüm son kez ölüyor sonuçta.
Ölüm döşeğinde veya ölümde kırgınlık ve eski yaşanmışlıklar göz ardı edilmeli helalleşmek en önemlisidir.
Yerine getiririm. Eski sevgili başka bir konu. İnsanlık bambaşka bir konu. Belki helalleşmek için çağırıyor? Hiç bilemeyiz.

Gitmem.
Ben eski sevgilimle iletişimi kurmam ki ölüm döşeğinde olup olmadığını bileyim hepimiz ölüm döşeğinde olacağız gerek yok
bu sirada bi iliskim var mi? varsa yapmam.. ona saygi duyacam diye benim yanimda olana saygisizlik yapamam..
Elbette giderdim. Bu halde kim olursa olsun son isteklerinden birini reddetmezdim.
o benim canemDir yaaa...
beni sevdi sevdi sevdi
sonra dipsiz kuyuda kaldık
Hangi eski ama ☺️😉 o önemli bazıları var koşa koşa gidilir bazıları var umrunda olmaz
Bi düşüneyimm o kadar merhametli miyim? Hayır değilim gebersin
Yani evet ben hayir demezdim
Adı üstünde eski çok ta tınnnn
Getiririm heralde vicdan azabı çekmiyim sonra.
hangisi olduğuna bağlı
Bide ölmiceği falan tutar riske atamam
Tabi ki. Kötü ayrılsam bile giderdim.
Görmeye giderdim
Umurumda olmaz. Ne hali varsa görsün gitmezdim
Yapmazdım öyle bişey.
getirmem
Soruya bak nasıl hayal gücünüz var sizin
Giderim
Elbette
Getirmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?