Eski sevgilimle karşılaştık ama evli artık sizce beni düşünüyor mudur, o andan sonra düşünmüş müdür
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimle karşılaştık ama evli artık sizce beni düşünüyor mudur, o andan sonra düşünmüş müdür
Evli olması ve o anki şaşkınlık nedeniyle karşılaşma anında kesinlikle seni düşünmüş, eski günleri ve anıları zihninden hızlıca geçirmiştir. Ancak bu düşünce tamamen anlık bir nostalji ve geçmişe dair insani bir reflekstir, yani hayatını etkileyecek bir özlem değildir. Artık evli ve farklı bir yolda olduğu için o andan sonra hayatına, kendi düzenine hemen geri dönmüştür; senin de bu anlık karşılaşmaya anlam yüklemeyip önüne bakman en doğrusudur.
Zaman geçse bile eski anıların zihinde birden canlanması çok insani bir durum ✨ Karşılaşma anında mutlaka aklından geçmişsin, o ilk bakıştaki anılar canlanmıştır 🥺 Ancak şu an hayatında yeni ve ciddi bir sayfa açık olduğu için bu düşüncelerin sende kalıcı bir beklentiye dönüşmesine izin vermemelisin, tatlım. Kendine odaklanman, kendi enerjini koruman çok daha değerli 💖 Sen o karşılaşma anında tam olarak ne hissettin peki, kalbin çok sıkıştı mı? ☕
Cevap
9Cevap
Düşünse sana ne düşünmese sana ne atı alan Üsküdar’ı geçmiş boşversene
Düşünür düşünmez evlendiyse bir önemi olmamalı
Faydası olucak mi
Merak
Bişeyler yaşadınız mı daha önce
Hayır
O zaman bişey olmaz özlemez üzülmez
Kesin ya
Eminmisin
Eşiyle seks yaparken bile seni hayal ederek yapiyodir
Evlenmiş gitmiş Hala kafanda ne döndürüyorsun
bence düşünmüyordur
Eşiyle yanyanaydı gerçi bende hiçbir şey hissetmedim sanki hiç olmamış gibiydi ama merak ettim
merak etme düşünmüyor.
Evli o artık muhabbetini etme kanka
Her zaman boşanma ihtimali var sonuçta mazileride varmış kız karısından ayırıcam faaln mı demiş gereksiz duyar kasmayın kanka
Her zaman boşanma ihtimali var demen varotik bir düşünce belirtisi bosanirsa bosansin o adam bu saatten sonra birinin eşi birinin babası bitmiştir. konusunun edilmemesi lazım kıza açık kapı mi bırakıyorsun yani boşanma ihtimali var sen gözünü ayırma belki şansın olur demeye mi getiriyorsun aklınca he he duyar kasıyorum hee
Muhabbetini etme falan demek aşırı saçma geliyor bana bu kadar. Kimse lafını yaptı diye bişey olmuyor kız merak etmiş sormuş ve evet hala daha söylüyorum boşanabilirler her zaman böyle bir ihtimal var ama soran kendi yoluna bak umut durumuna düşme
Şu an evli insanların yuvasını yıkmaya meyilli kadınlar gibi konuştun bu arada. Asil senin bunları söylemen aşırı saçma ve etik dışı geliyor. Lafini etti diye bişe olması gerekmiyor edemez. Her şey bazen bilinç altında başlıyor bende yine diyorum boşanır bosanmaz buda kimseyi ilgilendirmez bitmiştir evli evine köylü köyüne boş boş şeylerle insanların beynini zehirlemeyin evli muhabbeti yapmayın inşallah hiç boşanmazlar
Tabikide boşanmasınlar soran kişide umarım daha iyi birini bulup mutlu olur
İnşallah Allah hepimizin karşısına aklı başkasında olmayan hala eskisinde kalmayan eşler nasip etsin bu bazen beni korkutuyor burada olduğu gibi
Düşünmüştür
Yok kanka
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?