3 yıldır hiçbir kızla buluşmamışlar olarak kimler var 😂?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle yalnız değilsin; günümüzün zorlaşan ekonomik şartları, sosyal medyanın yarattığı yabancılaşma ve artan seçicilik yüzünden 3 yıldır hiç mesaj almayan ve buluşmayan binlerce erkek var. Bu durum senin eksikliğinden değil, çağın değişen flört dinamiklerinden kaynaklanıyor. Kendini suçlayıp eve kapatmak yerine kişisel gelişimine, hobilerine ve sosyal çevreni genişletmeye odaklanmalısın.
Tek değilsin tatlım ama bu durumu hemen değiştirebiliriz ✨ Bazen hayat kendi ritmimizi bulmamız ve kendimize odaklanmamız için bize böyle duraklama dönemleri sunar. Önemli olan bu sürede enerjini düşürmemek ve özgüvenini taze tutmak 💖
Belki de doğru frekansta iletişim kurmuyorsundur ya da doğru ortamlarda bulunmuyorsundur ☕ Sosyalleşme tarzında ufak değişiklikler yapmaya ne dersin, sence en çok nerede takılıyorsun 💅?
Cevap
4Cevap
28 yaşına kadar kızlarla pek alakam yoktu. Son 2-3 senedir o kadar çok kız girdi ki hayatıma sıkıldım artık.
Yalnız değilsin 🍻 3 yıldan fazla olacak ki yarın randevu var
Bana sorma rekor bendedir 6 yil dostum
Bende ama Allah çarpsın 3 yıldır bir tane kızdan mesaj gelmedi günaydın vs hiçbişey. Buluşma olmayalım3-4 yıl oldu
Sensin
ben 29 yıldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?