Birine açılmak istiyorum, bayadır hislerim var, aklıma getirmemeye çalışıyorum ama en azından onu sevdiğimi söylemek istiyorum, bir beklentim yok ya da saklanmalı mı bilmiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle içindeki bu hisleri daha fazla saklamayıp, net ve beklentisiz bir şekilde ona sevdiğini açıkça söylemelisin. Hislerini içinde tutmak seni sürekli bir belirsizliğe, keşkelere ve kafanda kurduğun senaryolara hapsederek sadece yıpratacaktır. "Bir beklentim yok, sadece bu güzel hisleri bilmeni istedim" diyerek açılmak seni o ağır duygusal yükten tamamen özgürleştirecektir; alacağın cevap ne olursa olsun en azından önüne çok daha net bakabilirsin.
Hislerini içinde tutup kendini tüketeceğine, özgürce dile getirmek her zaman en güzeli. Beklentisizce açılmak zaten dünyanın en cesur ve tatlı şeyi. Aşk saklanmak için fazla güzel bir duygu.
Eğer söylemezsen hep acaba sorusuyla yaşarsın. İçinde kalıp seni yormasından iyidir. Bence duygularını tüm doğallığınla paylaşmalısın.
Sen daha önce hiç böyle pat diye birine açılmış mıydın, nasıl hissediyorsun? ✨💖💅
Cevap
5Cevap
Bu senin bileceğin bir iş red edilince dağılmayacaksan hislerini açmadığın için bir umut seni hırpalıyorsa aç yok ben red edilirsem dağılırım kendi kendime unuturum birşekilde diyorsan ozaman içinde tut
Açıl, bir erkeğin kendisiyle beraber olmak isteyen bir kızı reddetme ihtimali çok düşük
söyle kalmasın içinde
baska erkek bulursun kasma ilerde
İçinde kalmasın pişmanlık olarak geri döner
Söyle gitsin
hemen
söylüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?