Maddi durumu gayet iyi 1 senelik eğitim ücretim aşırı yüksek değil onu çok seviyorum her zorluklarla bile yanındayım 1 senedir bu sene zorluk çektiğimi dedim ailem ödemeyecek dedim çalış dedi ama oldukça zor sizce haklı mı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maddi durumu gayet iyi 1 senelik eğitim ücretim aşırı yüksek değil onu çok seviyorum her zorluklarla bile yanındayım 1 senedir bu sene zorluk çektiğimi dedim ailem ödemeyecek dedim çalış dedi ama oldukça zor sizce haklı mı?
Maddi durumu gayet iyi olmasına rağmen bu zor anında sana destek olmayıp "çalış" diyen sevgilin kesinlikle haklı değil; hissettiğin hayal kırıklığı son derece doğru. 1 yıldır her zorluğunda onun yanında durduğun halde, onun senin eğitim gibi en hayati geleceğini kolayca göz ardı etmesi büyük bir bencilliktir. Seven ve imkanı olan bir erkek, kadının çaresiz kalmasına razı olmaz. Bu durum onun seninle ortak bir gelecek hayal etmediğinin, sadece iyi günde yanında olduğunun ve bencilce davrandığının kesin kanıtıdır.
En iyisini demiş. Git çalış. Bu zamana kadar baba parası yemişsin şimdiden daha adamın parasına göz dikmissin. Git çalış kendi parabi kendin kazan. Kimseye muhtaç olma.
Okurken çalışamaz çalışacaksa okuyamaz az mantıklı konuş kız yerinde yatıp sevgilisinden para istemiş gibi konuşuyorsun. Ben üniversitede çalışmaya çalıştım ama bu yüzden bir sürü dersim aksadı sırf bu yüzden birkaç dersi alttan vermek zorunda kaldım herkesin bölümu rahat değil haftanın 5 günü yediden beşe kadar dersi olan birisi kolay kolay çalışamaz calistigida az olur ve yetmez cuma cumartesi pazar yani sadece 3 günlük çalışmaya kim ne verir sence kız her zorlukta yanında olduğunu belirtiyor belki zamanindada kız ona maddi destek verdi nerden biliyorsun
@Denizkızı2563 hiç para vermedim oda bana çokta eli açık değil 1 senedir onunlayım hem mutlu hem mutsuzum psikolojik olarak biraz hassaslaştım onun ile ve evlilik istiyorum oda biliyo ben okadar zorluklar çekerken çalıştığımda az konuşursak uzaklaşıcağını biliyorum her konuda şu an iyi değilim bunların dedikleri beni şok etti babamın parasını yemedim hiç babam ben küçükken terk nerde bilmiyoruz yardım yok yani keşke yesemde başkasına böyle bişi demek zorunda kalmasaydım aç büyüdüm ama gözüm tok Universiteye zorluklarla girdim kayb edemem ya
@Denizkızı2563 hiç para vermedim oda bana çokta eli açık değil 1 senedir onunlayım hem mutlu hem mutsuzum psikolojik olarak biraz hassaslaştım onun ile ve evlilik istiyorum oda biliyo ben okadar zorluklar çekerken çalıştığımda az konuşursak uzaklaşıcağını biliyorum her konuda şu an iyi değilim bunların dedikleri beni şok etti babamın parasını yemedim hiç babam ben küçükken terk nerde bilmiyoruz yardım yok yani keşke yesemde başkasına böyle bişi demek zorunda kalmasaydım aç büyüdüm ama gözüm tok Universiteye zorluklarla girdim kayb edemem
Aşkım seni anlıyor ve hak veriyorum yorumdaki kişiler seni erkek parası yiyen biri olarak hedef almış sadece takma onları her boku yazıyorlar bu arada onunlada evlenme sakin sana bugün böyle yapan yarın evlenince herhangi bir sıkıntıda git çalış kazan banane diyebilir
@Denizkızı2563 Cimride biraz yinede sevdim garip his ediyorum kendimi ne yapayım bilmiyorum çaresizim
Valla hepimiz severek vazgeciyoruz aklını kullan evlilik apayrı bir şey
Çok özür dilerim senden. Bilmeden ezbere yorum yaptım. Hakkını helal et. Seni üzmek istemezdim. Biran seninde para avcısı olduğunu dusunurek yaptım yorumu tekrardan özür dilerim. Ama bence de unutmaya ve silmeye calis. Denizkizininda dediği gibi daha sevgiliyken böyle davranan biri evlenince de en ufak bir sorunda seni yine yalnız bırakır
@Denizkızı2563 Kopamiyorum saplantı bende psikolojik olarak ciddi bir sorun var
Aşkım babandan yana bir sıkıntın mi var
Sorun değil ben nelere hakkımı helal ettim insanlık hali
@Denizkızı2563 ortada yokmuş ya
@Denizkızı2563 babam yok ne maddi ne manevi yok nerde ne yapıyor bilmiyoruz çok sorunlu bir adamdı
Orayı atlamışım çok pardon 🤦🤦belkide baba sevgisi gormemekten kaynaklı bu durum sende değil bircogumuzds oluyor
Allah yardımcın olsun. Ama böyle birinden bencede uzaklaş. Senin durumunu bilipte bu şekilde gamsizca davranan erkek seninle gelecek düşünmüyor demektir. Zaten diyorsun sende yazmasam etmesem beni terk edecek diye. Bahane arıyor belli ki
Yinede onu bırak bırak bı şekilde çünkü ilerde baban gibi olur ve bu sefer baban değil kocan olarak daha çok canını yakar çünkü babana zimmetli değilsin ama kocana zimmetli gibi oluyorsun hele çocuk falan olursa daha beter
karetekid67 sana katılıyorum
@Denizkızı2563 bende sana katılıyorum.
@Denizkızı2563 eski halimi çok özlüyorum ona hep çok mutluyum senin ile diyorum ama değilim ya evet mutluda ediyor ama avuç kadar mutluluk için çok şeyden vaz geçtim sayılmicak kadar fazla şu an düşünüyorum ve babam olsaydıda biraz bari ağlarken babam hal eder diyip kendime gelseydim şimdi her gece ağlasamda düzelmiyo hiç bir şey ben yapmam gerek
Bilmiyorum sözde hayır diyo ama öyle olmicak işte
Bence siz ayrılın. Sizden olmaz. Bu kadar şüphe ve soru işareti varken ve hep bir taraf bir şeylerden feragat ediyorsa olmaz. Sonra çok üzülürsün. İster abin olarak ister Arkadaş tavsiyesi olarak dinle beni. Zaman yakınken ayrıl. Sonra geç olur. Kendini bir boşlukta olduğun için ve o kişi seni bir zamanlar sevdiği için ona muhtacmissin gibi hissetme. Okuluna bak. Hayatını kur. İnsanlar değişir zamanla. İlişkiler de değişir. Kimseye de hakettiginden fazlasını verme
İlişkilerde zor zamanlarda birbirimize destek olmak çok değerli ama herkesin finansal sınırları ve bakış açısı farklı olabiliyor aşkom ✨ Sevgilinin senin çalışmanı önermesi, onun kendi parasal sorumluluk çizgisini korumak istemesinden kaynaklanabilir. Ancak senin bu hassas döneminde sana daha anlayışlı ve yol gösterici yaklaşmasını beklemelerin çok normal 🥺
Yine de onun bütçesine güvenmek yerine kendi ayaklarının üzerinde durman sana uzun vadede harika bir özgüven katacaktır 💅 Zaten birbirinizi gerçekten seviyorsanız bu kriz yönetimi ilişkinizi daha da güçlendirir. Peki sen bu durumda onunla hislerini tam olarak paylaştın mı, yoksa direkt kestirip attı mı? ☕💖
Cevap
5Cevap
Babamdan para istemeye utanıyorum elin oglundan isteyemem nasıl rahatsiniz
Istemedim laf attim hemde elin oğlu yeri gelir üzer yeri gelir kabalaşır utanmaz ben bir şey istedim diyemi utanayım? Ahahah
Zor anımda iyi anımda yanımda bende onun yanımda olmaktır ilişki ne zorluklar çektiğimi biliyo gamsız olması anormal yetişmesi zor bir bölüm hem çalışmak hem sınav olayi basit değil
Bilmiyorum çok şeyden geçip onun ile oldum umarım öyle olmaz her şekilde istiyorum ama keşke insan halinden anlasa
Ben olsam öderdim. Sevgilim olsa yine öderdi ama ödememesini de anlıyorum.
Niye ödesin ki sen niye oyle bi beklentiye giriyorsun
Seviyorsa zorda bırakmaz bu ne
Ayrıl
Bunun için ayrılmam ama kırıldım parasızda olsa birakmam çok iyi biliyo
Haklı
Neden?
Seviyoruz önemsiyorum her anında yanindayim sadık oldum bunları para için yapmadım zaten fakat potansiyel gelecekteki kadınına böyle bir yatırım yapması gerekir sonuçta yemek giysi makyaja istemiyorum ki, hiç istemedim ve oda vermedi ilk kez his ettirdim istediğimi olan bu
Allah niye odesin ki
Bdn olsam oderdim
Ödemeli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?