Üniversite okuduğum şehre gelicek 3 gün kalacağız ev tutucaz ben çağırdım benim mi ödemem gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Aslında istenirse ortak ödeme söz konusu olabilir, ancak davet sizden geldiyse evet sizin bu ödemeyi gerçekleştirmeniz daha doğru olur, ancak anladığım kadarıyla her iki tarafta öğrenci olduğu için bence erkekler bu durumu gurur meselesi yapar ve size ödeme yaptırmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu konuştunuz mu, ya da kız arkadaşın sordu mu evi sen mi tutucan diye.
Bende yaşamıştım aynı şekilde yurtta kalıyordum sevgilim benim olduğum şehire gelip ev tutmuştu bir kaç gün kalmıştık. Ama o net bi şekilde yanına geliyorum ev tutacam Bi kaç gün kalırız deyince net Bi şekilde anlaşılıyor onun tutacağı bende sormamıştım yarı yarıya ödeyelim mi falan diye. Ama sevgilim öğrenci değilde bir de ondan sormadım.
İki tarafta öğrenciyse bence bu konuşulmalı.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 ne alaka
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Ekonomik durumun kötü değilse misafir olanın masrafını, ev sahibi olarak senin ödemej daha uygun olur. Çünkü o da şehirlerarası yolculuğun maddi, manevi maliyetini üstleniyor.
Sen de onun yaşadığı şehre, sadece ondan dolayı gelirsen bu defa otel, ve yeme içme parasını o karşılar.
Ha bunlar olmazsa olmaz kurallar değil. Maddiyat ve güven, belirleyici faktör olur.
10 Yorumla
+1 yılİş paraya gelince kezolar erkek erkeklik vs başlıyor erkekleri can evinden vurmaya. Kendine saygısı olanlar bunu kabul etmiyor zaten. Maddi yükün hepsini ben taşıyorsam ksrşılığında kadından bşr şeyler isterim. Satılık olmayan kadınlar kendini bu duruma düşürmez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
82Cevap
senin gibi saf kizlarin var oldugunu duyardim ama gercek oldugunu bilmezdim. hesaplari sen ode, evide sen tut, bide yakinlasma olsun, 2 gun sonra tekmeyi bassin sana, sonra butun erkekler hepiniz aynisiniz nefret ediyom de, sonra benim gibi adam ara.. bizde safız zaten.. neyse..
39 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Daha iyi anlatılamazdı
- +1 yıl
Xnwjxjwkxkwioxwkkskssos
- +1 yıl
random neden? @Pembistann
- +1 yıl
Kaplumbağa deden. Ay gül geç işte destek verdik
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılÇağırdığın gerçek bir erkek olsaydı bunları hiç konuşmuyor olurduk. Yani adam olan gereğini yapar. Kadını için her şeye hazırdır. Ben hangi kadın ile tanışıyor, buluşuyor ve görüşüyor isem hep hesabı ödedim, bundan da asla pişman olmadım, olmamada. Bundan gururduydum, kendimi çok çok iyi hissettim. Huzur duydum hep...
10 Yorumla
+1 yılİletişiminize bağlı paranın lafı olmaz ilişkide bence ama bütün herseyi erkek ödese sen rahat edebilir misin ben kadın olsam kendimi tuhaf hissederdim eğer senın durumun yosa Şu an ayrı tabi ama varda ödemiyosan ben yerinde olsam kendimi köyü hissederdim çocuğun yerinde olsamda aynı sey gecerli o kahveyı cektıyse sen yemegı cek kalıcak yerıde 1 gun o 1 gün sen odersin sorun çözülür bence 🙋🏼♂️
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki ama tüm maddi yüküde sevgiline bırakmaman gerek
00 Yorumla
+1 yılMantıken senin misafirin olduğu için senin ödemen gerekir ama öğrenciymişsin, ekonomik koşulları da düşününce, sevgilinin de masrafların en azından yarısını karşılayabilecek olması gerekir. Her şeyi senin ödemeni de çok doğru bulmuyorum şu durumda.
10 Yorumla
+1 yılSen çağırdığına göre o çok zevkli ihtiyaca açık ara sen daha muhtaçsın onun için senin ödemen gerek ama o da erkek olduğu için birazda o da ödesin. O yol parası da ödeyecek bak ona göre, eskisi gibi yol parası az değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHesapları her zaman erkek öder. Senin şehrine gelse bile, davet etsen bile. Hatta de ki, bitanem ben insanların evinde rahat edemem temiz mi pis mi.. nasıl yapıcaz de, o seni ikna etmeye çalışsın.
39 Yorumla- +1 yıl
Aynen senin gibi acizler böyle bi bahane bulmuş kendine mk aciz çapsızı seni. Sevgilisini şehrine davet edip bide hesabı gelen kişiye ödetecek kdr davarsın işte
- +1 yıl
aynennn
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk Ben davar değilim ama sen biraz erkek ol tamam mı kuzucum:))) Edep adap öğren ondan sonra gel :)
- +1 yıl
Hadi lan ordan sen bi kadın olda ilk önce ondan sonra karşındakinden erkeklik bekle. Tam bi aciz ezmesin hesabı her zaman erkek ödermiş senin kendine biraz saygın olsa kendini sevgilinin yanında poşet gibi göstermezsin. Erkeklik diye bildiğin şey senin aç köpek karnını doyurmak demek ki yazık bu kdr paçozsun işte. Ben edebi hak edene gösteririm her zaman senin gibi çöplere değıl
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk Niye ben poşet olayım :D Bi yemeğe kahveye tenezzül edecek kadar düşürmedim kendimi sadece. Kadının hesap ödediği ve bunun güzel olduğunu düşünebiliyor musunuz? Yapmayın yani. Bi erkek nerede ne yapacağını iyi bilmeli. He evet hayat müşterek kıza söylersin o gün o karşılar seni zora sokmaz ama bunu da aranızda samimiyet oluşunca yapabilirsiniz ancak.
- +1 yıl
Ya bi geç bu işleri yaptığın yorumu bidaha oku, hesapları her zaman erkek öder. Bunu diyen bi insanın zihniyeti bellidir zaten boşuna kıvırma, bi erkek nerde ne yapacağını iyi bilmeliymiş hesabı ödemezse bilmemiş mi oluyo sana göre tam cahil kafasın yemin ederim. Erkeğin hesap ödediği yerde güzel oluyo da kadının hesap ödediği yerde neden güzel olmuyo mantıklı bi açıklama yapsana bana? Ben burada sürekli kadın öder falan demiyorum senin yorumun böyle, hesabı her zaman erkek öder diyen birisisin sen bu yüzden poşet durumunda bi inansin. Bi kere sen bu kafada birisi olmasa şehrine davet eden birisine hesabı senin ödemen gerekir ama çok fazla olacaksa ortak olunur dersin, bak aşağıda kendisine saygısı olan senin gibi ezik olmayan kadınlar öyle demişler. Ama senin gibilerin zihniyeti bozuk aç gözlü kadınlarsınız bu yüzden her zaman bi erkeğin yanında poşet olarak kalacaksın
- +1 yıl
Merhaba bişey sorabilir miyim özelden yazar mısın kafamda takılan bazı durumlar varda 🌸
- +1 yıl
Kim
Nasıl olsa 3-5 ay sonra ayrılacağı Bedava kadın bulmuş. Bir de üzerine hesap ödemezse... Eşinin dostunun yanında ballandıra ballandıra anlatacağı hikayesi olacak.
10 Yorumla
+1 yılAilen çok zenginse öde, ama ailenin seni okutmak için gönderdiği okul masrafını sana ödetecek adamdam sana hayır gelmez sadece bedavadan keyfine bakar kullanır atar bunu bil.
10 YorumlaTabikide senin ödemen lazım sonuçta adam misafir olarak geliyor. Yani basit şekilde agirlarsanoda seni basit görür. Yani paraya kiyacan eniyi mekanlara goturmen lazım bu zamanda sevgili yapmak kolay degil adamı kaparlar. Cinselege falanda doyurman lazım performansın çok iyi olmalı hadi hayırlı işler
10 Yorumla
+1 yılever senin ödemen lazım çünkü sen çağrıyosun ama sevgilin nezaketen sana ödetmezsede bir şey demene gerek yok
20 YorumlaBiz sevgilimle para meselesi konuşmazdik mısal otelde kalirdik bana paran var mı durumunun nasıl diye sorardi sanki evli eş gibiydik. Buluşalim derdi paran yoksa gel ikimizin parası var derdi
00 Yorumla
u +1 yılMerhaba, bence ortaklaşa ödemeniz daha mantıklı olur yani yarı yarıya ödemeniz gerekir diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki samimiyetle bağlı ha sen ha o ne farkeder hanginizin geliri iyi ise yardımcı olun evi sen hallet oda yeme içmeyi karşılasın işte ne yapacaksanız kolay gele iyi vakit geçirin zevkini çıkarın
00 YorumlaSen öğrencisin senin ödemen gerekmiyor. Oda öğrenciyse ortak ödeyin çalışıyorsa o ödesin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence davet etme, ev tutmayın ve aynı evde kalmayın! Bu nedir yahu, ailen okulunu oku diye gönderiyor seni oraya, sen sevgili yapıp ev tutma derdindesin ve tek sorunun hesabı kim ödeyecek, bu mudur yani? Edep ya Hû!!!
10 YorumlaDavet eden sen olduğun için senin ödemen gerekiyor. Ama o da nezaketen bazı şeyleri ödemeyi teklif edebilir.
10 YorumlaParası yoksa gelmesin öğrenci kıza yük mü olunur paranız yoksa sevgilide olmayın ya da oturun bankta çay simit ayran devam edin.
10 YorumlaŞehrine davet ettiysen ve bu konuyu baştan konuşmadıysan masraflar sende.
Aynı şehirde olsanız ortak olabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılBöyle konular ortaklaşa olmalı. Eğer imkan yoksa, imkanı olan ödesin ayıp değil şey değil konuşun bu konuları
10 Yorumla
+1 yılEvet senin misafirin oluyo bu durumda. Ama sonuç itibariyle sende öğrencisin umarım elini oda cebine atar
10 Yorumla
+1 yılyani daha mantikli olur o odeyecek diye bi sey yok sonucta
20 Yorumlaay evet sonuçta misafir ediyon ha tabi sana kıyamayıp celtilmen ayağıyla kendi öderse o ayrı seni çok seviyor demi
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben davet edildiğim yere ve davet edeceğim kişi bana geldiğinde ben kendim öderim her ikisini de.
00 YorumlaNormalde davet eden usul icabı öderde burada biraz durum farklı Ondan beklenmende böyle bir durumda sakınca yok Alman usulude yapılabilir.
00 YorumlaYani beni davet etse açıkçası ben ödetmem. Bu yapı ile alakalı. Bizde Kadına yük olmama geçerlidir. Ne bileyim İşte duruma göre hareket et.
06 Yorumla- +1 yıl
Bu cinsiyetçi bir tavır değil mi?
Kadın olunca fark eden ne? - +1 yıl
@Freddy1616 Kardeşim bak bizde dedim. Böyle olmak zorunda demedim. Ha isterse ödemeyi hayır vs demem. Ama kendime yakıştıramam. Ayrıca duruma göre bakabilir.
- +1 yıl
Benden de aynı davranışı bekliyorlar o yüzden dedim.
Cinsiyet değişince neden davranışlar değişiyor anlamadım - +1 yıl
@Freddy1616 yani bu konu çok su götürür. Elbette kaba bir şekilde ifade etmeyiz ama karşıdakinide muhtaç hissettirmem. Ancak buna bayılan kadında çok emin ol
- +1 yıl
Ben hesap sırasında tuvalete kaçan hatuna ayar oluyorum.
- +1 yıl
@Freddy1616 onuda salla gitsin zaten. Ödemek istemiyor ise zaten elini atmaz erkek öder. Kullanıyorsa zaten yol ver gitsin. Ama edep adap bilene can feda
+1 yılKimin maddi durumu iyiyse o ödeyebilir ama bence şık olan erkeğin ödemesidir.
Biz böyle gördük. Erkek adam hesap ödetmez sevdiğine 👍00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş boş işler. Sevgili yapınca ne oluyor elinize ne geçiyor. İşte böyle kara kara düşünürsünüz. Hep masraf çıkıyor her zaman
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite sus la yaşlı sapk bunak. Senin elin kimin cebinde belli değil ahlkasiz it yürü amci kölesi
O ödesin tabiki... kuruş harcama bedav vereceksin bide üstüne...
10 Yorumla
+1 yılÇağırdın diye herseyi ödemek zorunda değilsin ama bazı şeyleri ödeyerek jest yapabilirsin
10 YorumlaO kadar veriyosun bi de parayi sen mi oducen. O odesn
10 Yorumla
+1 yılSen öğrencisin. O kişi ödesin. Fazlasıyla alır senden zaten
00 Yorumla
+1 yılbi zahmet bak bi ay biriniz bi ay biriniz ödesin
00 Yorumlahayır tabıkı ortaklasa ya da bırak o ödesın xd
00 Yorumla
+1 yılÖküz değilse hesabın hepsini sana yıkmaz diye düşünüyorum. :)
00 Yorumla
+1 yılSizin ödemenize gerek yok sonuçta siz de öğrencisiniz, bütçesi müsaitse gelir müsait deyilse gelmez
00 YorumlaOrtak ödeyin, sonuçta 2 tarafında istekler üzerine vakit geçirilecek.
00 Yorumla
+1 yılBölüşüp ödeyin işte sen ödedin ben ödemedim olayı kalmaz
00 YorumlaGelen kendi gelmiş yediniz içtiniz ortak ödenmeli. Onun dısında ödemene gerek yok. maddi manevi😇😁
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil, birlikte ödersiniz. Sen de kendi paranı kazanmıyorsun çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızdaki duruma bağlı çocuk pintiyse ya da durumu yoksa sen ödersin gibi duruyo ama haricinde ödetmez herhalde sen de istersen jest yapsrsın tatlı da benden olsun hesabı
00 YorumlaBuradan birilerini davet et. Hesapları onlar öder emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir sen bir o ödesin
Sonra bam bam bam
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ödemen lazim bence. O zaten yanina gelmek için gidiş geliş yol parası ödeyecek. O yol parasi zaten çok tutar
00 YorumlaYarı yarıya ödeyin işte daha bunu düşünüyosanız niye bir araya geliyorsunuz
00 YorumlaErkeğin sevgilisi gelirse erkeğe derimki. Abe sevgilim diyorsun nasıl olurda bunu düşünürsün tabiki odemelisin naticada niyet cidddi olanide bilinir. Kadınin sevgilisi yanına gelirsa Erkek ödemeli eğer imkanı varsa tabii.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öğrencisin paran sana anca yetiyordur. Ortaklaşa yapabilirsiniz yine de.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 gunluk mukoko kampi yapacaksiniz ve hesabi da sen mi odeyeceksin? Hepsini onun odemesi lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde çağıran öder ama sevgilinin durumu senden iyiyse ısrar etme, bırak o ödesin.
10 YorumlaHem hatunu kemirecek hem de cepten beş kuruş çıkmayacak yok öyle yağma
10 Yorumla
+1 yılSen davet ettiğine göre evet ama ikinizde öğrenciyseniz tabi ki Alman usulü.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaveti kim yapıyorsa o ödemeli genelde. Alman hesabı da yapılabilir yer yer.
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler ödüyor ama her şeyi sen ayarlamışsın bilemedim şimdi
20 YorumlaBirlikte olduğum bütün erkeklerin hesabını ben ödedim. Paran çok değerliyse ayrıl bence. Sevmediğin belli
01 Yorumla
+1 yılYa normalde davet eden kişinin ödemesi daha şık olur ama öğrencisin sonuçta teklifte bulun ama beraber ödemeye çalışın güzel olan bu olur şu an.
00 YorumlaYok ben ödeyecem😅 yahu bumu sorun ikinizde ödersiniz işte sen veya o ne fark eder bunuda sorun etmeyin.
00 Yorumla
+1 yılHayır canım sonuçta kadınsın sen çağırdın diye seninle ben gerekmez bence erkeğin ödemesi lazım ya da yarı yarıya yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılHayir tabiji erkek oder racon budur he tabi arada sende jest yapabilirsin ama erkek adam sevdigi kadini zora sokmaz
00 Yorumlaustune sadakan fitiren niyetine saksafon caliver her firsatda ver abiye bosa gelmesin
00 YorumlaÖdeyebilecek durumdaysan olabilir. değişir yani çok kasma kendini yabancı birisi değil sonuçta.
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilimi üniversite okuduğum şehre davet ettim, hesapları benim mi ödemem gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım