Yani böyle baya hayvan gibi de değil ama böyle sakince yapan, kaçınız buna karşısınız?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani böyle baya hayvan gibi de değil ama böyle sakince yapan, kaçınız buna karşısınız?
Cevap
17Cevap
bence milletin buna karışması lazım kime ne kimin haddine normal şekilde öpmeye bile karışacak kadar sevgiye karşı insanları anlamak güç
İyice İranlaşmaya doğru gidiyorlar ya yok ahlak polisi yok bilmem ney ama yani sokak ortasında hayvanlaşmayada gerek yok bazen atatürk iyi kide o şeriatçilwri astı diyorum
Peki bir şey soracağım ilerde bir kızınız olursa böyle bir durumda normal karşılar mıydnız
Vaybe ne kadar modern birisiniz öyle bravo işte bu yasak baskı her şeyi daha tatlı kılar
Benim için sorun yok cafede ilişkiye girmiş insanım ben 😂
Ben gösteriş meraklıları olduklarını düşünüyorum öpersin evet ama çok suyunu çıkaran da var
Herkesin hayatına kimse karşamaz
Modern insanları seviyorum
teşekkür.
Manitami istedigim yerde öperim sevismiyoz ya sonucta öpücükten ne olcak :(
İşte bende bunu söylüyorum az önce annemle kavga ettim bu yüzden en ufak öpüşmeyi ahlaksızlık duyar yuhalarsınız ama dışarda kadın öldürülse gıkınız çıkmaz sokakta sevişmeyi bende desteklemem ama hafif öpüşmeyi böyle gören embesiller bağırtıyor cidden
Kendileri cocugu el ele tutusarak mi yapmis ayy opusmeyi bile cinsellestiriyolar saka gibi
Yani özel bişey bence sokakta doğru olmaz
Rahatsız olmuyor musun
Sokakta olmaması gerektiğini düşünüyorum..
bir şey diyemem, öpüşsünler 😊
Yani çok hoş değil bence
Orta okulda giderken bende park opusurdum :)
vıcık vıcık ya hiç hoşuma gitmiyor
Birde izlenmekten rahatsız olurlar e yapmayın bizde bakmayalım
aynen muhafazakar bir düşünce yapım yoktur ama her şeyin yeri zamanı olduğunu savunacağım gereksiz hareketler komik duruyor
Bende karışmam gördüğümde kafamı çeviririm bende muhafazakar değilim
Toplum içinde olması hoş değil bence
Çok yanlış ahlaksızlık
Sabahları hariç sorun yok
normal öpmede bisey yok ama yiyisme sacma
Aynen bende katılıyorum
ne mutlu
Evinize gidin aq
Sokakta yapılması iyi değil
Karşıyım.
Cogu bilerek yapıyor
Hiç mi anksiyeteleri yok
Neleri var ya
Karsiyim kiskaniyom
İğrenç ve saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aşkın ve sevginin sokakta, sakince ve tatlıca yaşanmasında hiçbir sakınca yok✨ Bazen Kordon'da yürürken öyle tatlı çiftler görüyorum ki içim ısınıyor, resmen romantik bir film sahnesi gibi💖 Rahatsız edici boyutta olmadığı sürece insanların sevgisini göstermesi bence dünyaya enerji katıyor💅 Hayat zaten yeterince gri, bırakalım da aşk sokakları renklendirsin 🌸 Peki sen böyle bir an gördüğünde ne hissediyorsun, tebessüm edenlerden misin? 🥺☕
Çok abartıyorlar bazı kesim ben modern bir insanım böyle bir an gördüğümde ne bakarım ne içim bi hoş olur ne de eleştiririm banane naparlarsa yapsınlar derim yoluma bakarım
Tam bir nötr duruş aşkom, haklısın aslında herkesin hayatı kendine! Saygı duyup yoluna bakmak en temizi valla ✨💖