Az önce istemeden liseli çiftleri korkuttum ksdhjsd. Binanın altında köşede antin kuntin takılırlarken bir anda önüme çıktılar, kızın bağırmasıyla bende irkildim ama istifimi bozmadan devam ettim slkjdksjd.
Dışarıda öpüşen çiftler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Türkiye’de normal değil ama Torontoda oldukça normal bir şey ben çok görüyorum serviste sevişen arkada birbirine bir şeyler yaşayan çiftler ndjxj arada göz ediyorum ama olsun
Başım otomatik olarak başka yöne çevriliyor o tür sahnelere şahitlik edince.. Tasvip ettiğimi söyleyemeyeceğim. Toplumu da düşünmek gerekiyor, bu vb. görüntülerden rahatsız olan yüzlerce insan var. Benciliyet üzerine kurulmuş davranışlar açıkcası, buse vb. kabul edilebilir ancak fazlası fanteziye kaçıyor ve namahrem bir ortamda yapılmaması gereken bir davranış olarak görüyorum.
Görgüsüz olduklarını düşünüyorum. Bir şeyi insanların gözüne sokmak görgüsüzlüktür. Terbiyesizliği falan geçtim yani artık. Utanmıyorsa da vicdansızlık yapmasınlar bari. Olan var olmayan var sonuçta. 😐 Ne kadar çok öpüşmemekten dudakları kuruyan çatlayan insanlar var, insan bir düşünür...
Bana çok samimi gelmiyor bu durum.. O kadar acil mi ki cadde sokak öpüşürler? Kimse öpüşmesin demiyor ama bu resmen görgüsüzlük bana göre.. Tamam, insanların bazı fantezileri olabilir o konuda sözümüz yok ama me niyetle yaptıkları ortada.. Fazla varoş kısacası..
Seninki yine iyi ben küçük liseli ya da ortaokul lu bilmiyorum bir kız gördüm birde kapalı hiiiç! kurusunun kucağına oturmuş taş atacaktım sonra boş ver dedim 🤬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hep kıskanıyorum. Nedense hep tek g3zdigik zamanlar karşıma cikiyolar kesek benim de olsa diyorum
Köşede takılıyorlardı ben de bir anda köşeyi dönünce onları gördüm kız bana doğru dönük olduğu için oda beni görünce panikledi herhalde o yüzden bağırdı.
sence çocukların psikolojilerini bozacak şey bu mu gerçekten sokakta her b oku yapıyorlar kadın şiddeti kadın cinayeti televizyonlarda her yerde daha fazlası gösteriliyor bu ülkede hayvanlara bile tecavüz ediliyor ama evet dışarda yiyişen birileri olduğunda çocukları psikolojileri bozulacak (!)
@selhelz bu yazdıklarınız da olmasın yiyişenler de olmasin tabi ki , çünkü bizim insanımız abartmayı sever bu gün yiyişirler yarın parklar da prezervatif toplarsınız , niye insanlar şu olmasın diye bir şey söylediğin de hemen alakasız başka şeyler söylüyorsunuz , yiyişmek ile kadın cinayetleri ne alaka
diğerleri yapılsın mı dedim ben onlarda psikoloji bozuyor ve yiyişmekte bozar eviniz yok mı gidin evde yiyişin istediğinizi yapın ama sokaktaki çocuğun psikolojisini bozmaya ilerideki cinsel hayatını etkilemeye hakkınız yok kusura bakmayın benimde sevgilim var ve bunlara dikkat ediyorum öpüşürken bile sokağın ortasında öpüşmüyoruz teşekkürler
yiyişmek ve kadın cinayeti alakasını ben kurmadım siz kurmuşsunuz ya da okuduğunuzu anlamama probleminiz var benim sinirlendiğim nokta çocukların psikolojilerinin bir SEVGİ GÖSTERİSİYLE bozulacağını düşünmeleri.