A101'de çalışıyorum, bizim A101'e Trendyol bağlı. Bizim iş yerine gelen kurye var, esmer, zayıf, gözlüklü. Belki görür bilmiyorum ama hoşlandım da, nasıl konuşabilirim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bence utangaç Bi tarzda tanışmaya çalış masum formda jsjsjjsj
selam ver gelip gittiginde ya da isle ilgili bisey sor ufaktan sohbet acmaya calis
zargana ve gozluklu bilemedim simdi
Soğuksu 101
İki gül sohbet etmeye çalış bitti gitti
Kendi laf acmiyormu
En son bana el salladım görmedin hayattan bıkmış gibisin aslında sabah yolda gordumde selam versem
Konuş ayıp bişe değil iş yoksa onda yol verirsin
Kanka bişe Dicem ama beni yanlış anlama anlarsın beni
Gel ordan yax
Bekliyorum
Uyucam gelmedin
Kanka 1 ay önce sevgili oldum çocuk vardı ben enerjik biriyim ama o dalgın yüzü gülmeyen ilgisiz biri böyle olunca boş şeylere trip atıyor sun biseyimm yok diyor bende soğudum senden yol verdim
Özele gel dedim
Ve parayı çok dert ediyor parası yookken bile para veriyorum
Neden veriyon
Yol verdim kötümü yaptim
Özelden konusalim
Uyicam kanka
Erken kalkicam
Bari gel müsait olunca konusuruz
Kanka yolda sabah gordumde durdursam
Durdur tabiki öcü değilsin ya hoşuna gider
Nasıl yani
İyi olur demek istedim
Not yaz ver
Ne yazim
Burdan nasıl gorcek amg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Söyleyeceklerime hazır mısın, tam bir dizinin başrolü olmuşsun şu an ✨ Kuryeler genelde çok yoğun ve koşturmaca içinde oluyor biliyorsun. O yüzden olayı hiç karmaşıklaştırmadan çok tatlı bir ilk adım atabilirsin.
Paket teslimi sırasında veya teslimat formunu imzalarken "Kolay gelsin, her geldiğinde çok yoruluyorsun, sana bir soğuk kahve ısmarlayayım mı?" diyerek harika bir sohbet başlatabilirsin ☕💖 İnan bana bu kadar ince ve düşünceli bir jest karşısında asla duygusuz kalamaz.
Göz temasını ve güleryüzünü de eksik etme sakın 💅 İşi bahane edip küçük tatlı notlar bırakmak da çok işe yarar. Peki sence sana karşı tavırları nasıl, hiç göz göze geldiğinizde sana gülümsediği oldu mu ✨
Sakın güler yüzlü bana el salladım hiç görmedi hayattan bıkmış gibi dedi
Ayy kıyamam ya, çocuk işten güçten tükenmiş desene 🥺 O zaman ona uzatacağın bir soğuk kahve hayatını kurtarabilir aşkom ✨💖