Sürekli bakan ama adım atmayan erkek?

Çalıştığım yerde başka mağazada çalışan biri var. Sürekli bana bakışını yakalıyordum ve hani normal bi bakış değil baya gözlerimin içine içine ve gözünü hiç ayırmadan bakıyordu. Onun bu bakışları sonucu ben de onu fark ettim ve yavaş yavaş beğenim hoşlantıya dönüştü. Bu çocuk 1 ay falan sürekli öyle gözünü ayırmadan baktı her gördüğünde. Ben ama birinden hoşlandığımda gözümü çekmeye başlıyorum utandığımdan. Bir süre sonra bu çocuk beni gördüğünde ilk başta bakıp sonrasında bilinçli olarak kafasını çevirmeye başladı. Ben de aynı onun yaptığı gibi yaptım. Neyse geçenlerde işle ilgili ona sormam gereken bir şey oldu gittim onların firmaya sordum ilk defa konuştuk o zaman (sadece iş hakkında) o günden beri gözünü ayırmadan bakıyor yine. Bir erkek neden böyle yapar? Hoşlanıyor çok belli ama gelmiyor. Bir arkadaşım acaba senin reddedeceğini mi düşünüyor dedi (dışarıdan baya beğenilen biriyim daha önce de birçok erkekten onlara bakmam diye açılmadıkları itiraflarını almıştım). Ben hoşlanıyorum kendisinden tanışmak istiyorum ama ilk adımı onun atmasını istiyorum. Ne yapabilirim?

Sürekli bakan ama adım atmayan erkek?