Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk zeki eğlenceli ağır biri ama eğlenceli yapısını sadece erkek arkadaşları ileyken gösteriyor bence kızlarla öyle derin sohbetlere girmiyor hiç uzatmiyor ama ben kendisiyle konuşurken benden hoşlandığını hissediyorum. 7 aydır aynı ortamdayiz ama gerçekten bir şey olsaydı aklına yatsaydi gelmez miydi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kütüphane dışında karşılaşmanız daha iyi olacaktır
çok nadir arkadaş ortamında konuşurduk 3-4 kelime bugün dedim konuşayım o ortama gittim çocuk ben gelince direkt kaçtı resmen çok sinir oldum benim ilgilendiğimi görünce afedersin ama götu kalktı sanırım o yüzden Instagram'dan çıkardım bugün. Benden kaçıyor resmen rahatsız mı oluyor artık bilmiyorum herhalde ben ilgilenince kendisiyle soğudu mu ne oldu anlamıyorum ama şunu soemak istiyorum ben ilgiyi birden tamamen kesersem bu onun ilgisini çeker mi
ders çalışmak istiyor rahat bırak bence
çalışkan biri zaten ama hoşlanan insan böyle yapmaz herhalde
ve sürekli kendi gözleri benim üstümde
çocuk senden geriliyor
dersleri baya yüksek ve sınava 2 ay kaldı kafası karışmasın diye böyle yapıyor olabilir mi yoksa gerçekten hoşlanan erkek ikisini de idare edebilir mi? ama masalarimiz falan da yakın her gün aynı dershanedeyiz kutupahnedeyiz yani ve ben uzaklaşacam tamamen sanırım gelmek isteyen gelir ya kaybetmek istemeyen gelir dimi?
aynen dediğin gibi 2 ay var ani hareket yapma sınavdan sonra konuşursunuz o kadar yılın emeği var akıllı çocukmuş
seni anlıyorum ama istese sadece günaydın da diyebilir her dakika konuşmasını bana aşkını ilan etmesine de gerek yok sabah günaydın çıkışta iyi akşamlar demesi bile yeterli bunu neden yapmasın isteyen insan demek ki istemiyor :(
günaydın ve iyi akşamlar ile bitmeyeceğini biliyor
çok mantıklı ya doğru diyorsun
teşekkürler bu arada cevapların için:)
xper kasayım diye yazdım ne hale geldik ben teşekkür ederim
yani erkekler istese bile uzak durabilir anladığım kadarıyla sadece görmesi de yeterli mi
ne hale geldik ne ya altı üstü 10 tane soru sordum 😂
yani çoğunlukla uzak duramaz kaliteli adammış
ole olmasi lazim zaten
nasıl olması lazım
Boş değişdir
neden boş
Sana karşı bi hissi vardır
haaa bende boş değiştir yazdın sandım anladım teşekkür ederim 😂
ama benle konuşurken umursamaz davranıyor bunun sebebi nedir
Bilerek yapıyo olabilir
Utangaçtır
Biraz uzun yazdım hepsini okudun mu wşğşpfğşöş ama gerçekten isteyen insan konuşmadan duramaz bence bilmiyorum. benle konuşurken eli ayağı birbirine giriyor ama normalde çok rahat bir insan
Sana karşı boş değil. Özellikle sana karşı zaafı bar gibi
Yani basit bir hoslanti mi sevgi değil o zaman
Ona sonra bakarız
o ne demek daha açıklayıcı yazar mısın çok kısa yazıyorsun
Onu tanıdıkça, zamanla yaşanılanlara bağlı olarak ortaya çıkacak bir durum
Peki bu olanların hepsini benim yanlış anlamis olabilir miyim? bu arada tüm cevapların için çok teşekkür ederim
Zannetmem. Bence hissetmişsin. Bu karşılıklı olduğunda insan hissediyor. Kaybetçek bir şey yok
Rica ederim ayrıca
Sen konuş
ben konuşunca da çok umursamıyor gibi hissediyorum ve neden ben konuşayım