Sürekli bakan ama konuşmayan erkek?

Kütüphanede bir çocuk var sürekli gözlerinin üstümde olduğunu hissediyorum farkındayım. Ama ben bakınca sanki hiç bakmamış gibi başka yere bakıyor gözünü kaçırıyor hemen. Yakın olduğu bir kız arkadaşı var ama kendisi kızın yanına gitmiyor aşırı nadir yani kiz kendisi geliyor daha çok ve çocuk konuşuyor ama çok uzatmiyor. Bazen kızın geldiğini görünce görmemek için ordan uzaklaşıyorum lavaboya falan gidiyorum bir bakıyorum o da 5 sn sonra arkamdan gelmiş. Yani insan böyle gözlemleyince anlıyor bir şeyleri. Ha bu arada yanlış anlaşılmasın ama güzel bir kız veya çok güzel olduğumu söylerler. Benim kutupahnede yakın erkek arkadaşlarimda var ve bunlar ortak arkadaşlarımiz oluyor. Bir gün kız arkadaşlarımla konuşurken dedim ki gelip konuşmayan erkek gerçekten istemiyordur bence kaybetmekten korkmuyordur hani laf arasında konuştuklarimizdan önemli olanı yazıyorum neyse işte renkli gözlü sevmiyorum dedim beyaz ten siyah göz siyah kas en iyisi falan dedim bunları duyuyor tabi o an telefona baksa da. Neyse o gün işte benimle arkadaşlarla konuşurken gelip sadece o konu da hakkında yorum yapark konuştu böyle az da olsa bugünlerde konuşuyr ama çok az ve gözlerime bakmıyor sürekli kaçıryor ve bu yüzdn diyorm acaba beni sadece bakacak bir kız olarak mı görüyor sadece bir heves mi onun için acaba ya da ben uzaktan basit biri falan mı duruyorum erkeklerle konuşan bir insanım sohbeti saran eğlenceli bir yapım falan da var acaba o bundan mi bir şey yapmıyor ama önceden bu çocuklarla sohbetum yokken sadece kızlarla konuşurken de bir adım yoktu gerçi. Bazen bana baktıktan sonra yere bakip gülümsedigni farkttm Ama benle konuşurken utandigini hissediyorum sürekli gözlerini kaçırıyor ve normalde göz teması kuran bir insan ama benle çoğunlukla göz teması kuramıyor ve aslında benim gözümde yakışıklı da bir çocuk ama güvendiğim birine sordum sen çok daha iyisin dedi ondan. Son zamanlarda çok az da olsa sohbet ediyoruz Instagramdan ekledim ve 2-3 kız tek takip ediyor ve resim falan hiç atmamış.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk zeki eğlenceli ağır biri ama eğlenceli yapısını sadece erkek arkadaşları ileyken gösteriyor bence kızlarla öyle derin sohbetlere girmiyor hiç uzatmiyor ama ben kendisiyle konuşurken benden hoşlandığını hissediyorum. 7 aydır aynı ortamdayiz ama gerçekten bir şey olsaydı aklına yatsaydi gelmez miydi
Sürekli bakan ama konuşmayan erkek?