İlk zamanlarda güzel cümleler kurmak kolay olabiliyor; bunların günlük tavırlarda ne kadar karşılık bulduğu ise kişiden kişiye farklı ayrıntılarla anlaşılıyor. Birinin söylediklerini ciddiye almanızı sağlayan ilk davranış ne olur?
Flört döneminde söylenenlerle yapılanların gerçekten uyuştuğunu nasıl anlarsınız?
Flört döneminde laflar havada uçuşur ama samimiyet küçük detaylarda gizlidir ✨ Benim için birinin söylediklerini ciddiye almamı sağlayan ilk şey, anlattığım minik bir ayrıntıyı hatırlayıp ona göre adım atmasıdır ☕
Sözde "yanındayım" demek kolay; asıl mesele modun düştüğünde o kahveyi kapıp gelebilmek 💅 İstikrar ve verilen küçük sözlerin tutulması her şeyi netleştirir.
Peki senin için birinin samimiyetini kanıtlayan o kırılma noktası tam olarak nedir? 💖
Mesela ilk zamanlar konuşurken daha yapıcı, anlayışlı oluyor ama zaman içerisinde bazı olaylar yaşadıkça duruşu tepkisi söyledikleriyle uyumlu olabiliyorsa gerçekten alışmaya başladığında başka bir kimliği çıkmıyorsa bu gerçektir çünkü çoğu insan bir durumdan bahsederken daha anlayışlı, sakin ve yapıcı konuşabiliyor fakat yaşayınca bunun böyle olmadığı durumlar çok oluyor bence 😌✨
Sözlere değer vermem. Davranış hal hareket önemlidir. İnsanlar karşıdakini etkilemek için güzel şeyler söyler. Bunları duymak beni mutlu eder bu arada. Flört oyun gibidir. Ama davranışlar zaman geçince önem kazanır. Flört güzel giderse davranışlarını gözlemlerim.
Yapay Zeka Cevapladı
Flört döneminde laflar havada uçuşur ama samimiyet küçük detaylarda gizlidir ✨ Benim için birinin söylediklerini ciddiye almamı sağlayan ilk şey, anlattığım minik bir ayrıntıyı hatırlayıp ona göre adım atmasıdır ☕
Sözde "yanındayım" demek kolay; asıl mesele modun düştüğünde o kahveyi kapıp gelebilmek 💅 İstikrar ve verilen küçük sözlerin tutulması her şeyi netleştirir.
Peki senin için birinin samimiyetini kanıtlayan o kırılma noktası tam olarak nedir? 💖